Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

S Milanovićem i Plenkovićem, Hrvatska postaje zemlja na rubu živčanog sloma

12.07.2023. u 10:07

Iako je zaista točno da je summit NATO-a u Vilniusu otišao najdalje od svih NATO-ovih summita u razdvajanju programa za ministre vanjskih poslova i obrane od programa za šefove država i vlada, Hrvatska i u tako razdvojenom programu odskače kao zemlja čudakinja čiji predsjednik Republike i članovi Vlade jednostavno ne komuniciraju

Komentara 25

Avatar trabanti
trabanti
10:48 12.07.2023.

Milanovića opozvati i vraćamo se pristojnost i u političku normalu kao prije njegove uličarske političke kulture i međusobne ophodnje!

MR
MrkiMedo
11:21 12.07.2023.

Narod koji je dva puta birao Mesića za predsjednika, birati će 2x i Milanovića. Više nismo ni zaslužili. Sram nas bilo. A Plenković je napravio puno dobroga za Hrvatsku, ali nije iskorijenio korupciju. Pa čak nema niti minimalne uspjehe uu borbi protiv korupcije. I to anulira sve njegove uspjehe. Ali koga imamo kao alternativu za predsjednika Vlade? Grbina? Grmoju? Benčičku? Tomaševića? Penavu?

JU
juma
12:11 12.07.2023.

To je rezultat dosadašnjeg vladanja ovom zemljom i društva u kojem se više cijenilo onoga tko je veći prostak i bahati primitivac, nego one koji argumentiraju i imaju osnovni ljudski respekt prema drugima. Mi bi trebali ne jednog, nego 10 Plenkovića da stvari podignu do nekakve na zapadu uobičajene civilizacijske razine komunikacije. Kod većine drugih osjetim susramlje kada ih slušam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije