Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.04.2014. u 14:00

A policajci koji ih štite, ispred i iza minstarske škode, vozit će se u skupocjenim audijima!? Ovo je sve šala, zar ne? Ovo su Pervanovi TV dnevnici, ne regularni

Gledam dnevnike i cijelo vrijeme se pitam – čekaj, jel' ovo Pervanov, ili "regularni" dnevnik? Strah od službenih automobila razlijegao se TV ekranima. Točnije, strah od Audija. Strah se bio usadio u naše ministre i traje već mjesec i pol dana. Toliko je, naime prošlo od kako je nacija čula da su si ministri naručili luksuzne Audije. Zapravo, žao mi je što niti jedna TV nije pustila onu snimku od koje je cijeli ovaj strah i krenuo; sivi uglancani Audi polako klizi, uz službenog vozača na prednjem sjedalu sjedi i sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel i liže sladoled. Bilo mi je to čudno, jer malo tko liže sladoled krajem studenoga.

Mjesec dana poslije, nakon prosvjeda građana i pritiska medija, županica je vratila Audi, rekla da će platiti dvije rate lizinga iz svojeg džepa i prešla je u jeftiniju Škodu. Za taj je čin dobila aplauz vladajuće koalicije u županiji. Dva i pol mjeseca kasnije 11 ministara, zanimljivo SDP-ovih (HNS-ovi su nabavili zaplijenjene aute putem carine i ministarstva financija) sretno predaju Audije – Ostojićevom MUP-u.

- Sretan sam što ću auto predati MUP-u, jer ga nitko ne vozi, razdragano je s TV ekrana objašnjavao ministar Maras. Razumljiva je ta razdraganost, jer, svi su naučili lekciju – sve loše za kolegicu Marinu krenulo je od – Audija. Ministri će sad u Škode, doduše Superb, najskuplji model. Ne znam čemu sreća, pa Marini niti prelazak u Škodu nije pomogao. A kako će to sad izgledati? Ministri će se voziti u Škodi. A policajci koji ih štite, ispred i iza ministarske Škode, vozit će se u skupocjenim Audijima!? Dakle, ipak, gledali smo – Pervanove dnevnike. Ovo je sve šala, zar ne?

PLUS

Dobro jutro Hrvatska, HTV, reporteri (naročito osječki) razletjeli se terenom, svakog dana pronalaze zanimljive priče. Nema više javljanja s balkona dopisništva

MINUS

Kaže novinar RTL-a o sastanku Pape i kraljice Elizabete – ne znamo jesu li pričali i o Falklandskim otocima. Ne možeš se sa svime šaliti. I, Argentinci bi rekli - Malvini

>> Novi udarac Milanoviću i SDP-u: Merzel mora dati ostavku

Komentara 1

KA
kafka
15:30 04.04.2014.

Nakon Marine slijede ostali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije