Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jadranska magistrala

S labudice u zavoju otpala korpa, zabila se u auto i usmrtila vozača

prometna kraljevica (1)
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
1/5
23.07.2010.
u 11:52

S radnog stroja na labudici otkačio se dio, tzv. korpa i pao na lijevi bočni dio auta. Od siline udarca auto se prevrnuo na bok, a u njemu je ostao prikliješteni vozač.

KRALJEVICA - U teškoj prometnoj nesreći u petak oko 9 sati na magistrali između Kraljevice i Bakarca poginuo je 65-godišnjak iz okolice Rijeke. Vozio je renault 4 u smjeru Kraljevice, a u oštrom lijevom zavoju iz suprotnog je smjera naišao kamion man s prikolicom, tzv. labudicom koji je vozio 38-godišnjak s otoka Krka. U trenutku mimoilaženja s radnog stroja na labudici otkačio se dio, tzv. korpa i pao na lijevi bočni dio auta. Od siline udarca auto se prevrnuo na bok, a u njemu je ostao prikliješteni vozač.

Od zadobivenih ozljeda preminuo je odmah pa mu djelatnici hitne pomoći nisu mogli pomoći.

Kako bi tijelo nesretnog čovjeka izvukli iz auta, vatrogasci su morali rezati lim, dok su očevid i raščišćavanje toga dijela prometnice trajali dva sata.

Za to se vrijeme promet odvijao izmjeničnim propuštanjem vozila pa su s obje strane ubrzo stvorene kilometarske kolone.

Ključne riječi

Komentara 4

FE
Felicijen
15:59 23.07.2010.

Puno njih ne zna ploviti a ima ih uz koje je opasno i kad su s brodom na suhom...

DU
Deleted user
16:25 23.07.2010.

Dalmatinci, koji niste Srbi, ispravljajte sebe i one koji žele biti Hrvati: ne KORPA nego KOŠARA ne KUVATI nego KUHATI ne ZAKAČITI nego ZAKVAČITI ne USLIKATI nego SLIKATI ... pazite malo, molimo ... jer ako vas u Zagrebu netko čujee da govorite TAKO i sa dalmatinsko-srpskim štokavskim naglaskom, mogao bi i vas napasti netko kao ovo u Zadru na plaži ... (gdje takvi isti koji su napali na EKAVCA i sami govore veoma slično i ne paze i nikako se ne ispravljaju). Znači,turiste koji govore drugačije treba puštati u Hrvatsku samo nakon, možda na granici, položenog ispita iz jezika. A po toj logici trebalo bi poslati batinaše u Dalmaciju da prebijaju svakoga koji veli ZAKAČITI umjesto zakvačiti i drugo ...

RE
rendulic50
10:38 24.07.2010.

TRAGEDIJE U PROMETU Postavlja se pitanje nakon vozila sa plinom u Rijeci sada specijalni teret sutra cisterne sa gorivom ili eksplozivnim tvarima da li prijevoznici poštivaju zakonsku proceduru prilikom prijevoza istih,ja mislim da ne i tu treba pooštriti kontrole je ne poznavanje zakona ne opravdava a da ne kažem da može dovesti do velike tragedije i tome treba hitno stati u kraj u interesu svih sudionika u prometu i šire društvene zajednice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije