Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET PJONGJANGU

S kim trguje komunistička Koreja?

Sjeverna Koreja
Screenshot Deutsche Welle
14.05.2014.
u 09:26

Svoje proizvode na Međunarodnom sajmu trgovina ne izlažu samo domaće tvrtke, već i poduzeća iz cijelog svijeta

Sjeverna Koreja je praktički međunarodno izolirana zemlja. Pjongjang, glavni grad komunističkog bastiona s Dalekog Istoka, u internacionalnim krugovima nije baš na glasu kao važan faktor u poslovnim odnosima. A još manje kao trgovački biotop.

Sjeverna Koreja je klasična diktatura koja se redovito nađe na meti kritika izvana - i to zbog gaženja ljudskih prava. Kako u toj zemlji uopće funkcionira privreda? Mi smo posjetili Međunarodni sajam trgovina u Pjongjangu. A tamo svoje proizvode ne izlažu samo domaće tvrtke, već i poduzeća iz cijelog svijeta.

 

>> Ruski parlament otpisao 10 milijardi dolara duga Sjeverne Koreje

Komentara 7

AA
aabbcc
11:45 14.05.2014.

Sa pola svijeta kao i kom. Jugoslavija nekada a ko vam kupuje danas robu i sta ste proizveli, prodali u EU ili amerima ?..

AN
anonymous4cro
09:57 14.05.2014.

Druže Zorane nisi isplanirao putovanje u blisku državu?

Avatar una12
una12
10:53 14.05.2014.

Sa Mesicem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije