Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donacija

S juga Hrvatske u Vukovar stiglo 11 tona klementina

donacija
Branimir Bradarić/VLM
17.12.2012.
u 15:02

Iz Dubrovačko-neretvanske županije u Vukovar je već treću godinu zaredom poslana donacija koja je odmah predana Crvenom križu

I ove godine, treću godinu za redom, u predbožićno vrijeme Dubravačko - neretvanska županija darovala je Vukovarsko – srijemskoj županiji 11 tona klementina. Na istok Hrvatske dar, koji je dopremljen iz dvorišta tvrtke Agrofructus u Opuzenu, zamjeniku župana Željku Cirbi uručila je zamjenica dubrovačko-neretvanskog župana Marija Vučković. Cirba je odmah dobivenu donaciju uručio fra. Vjenceslavu Janjiću, ravnatelju Caritasa Vukovarskog dekanata kao i humanitarnim udrugama, udrugama socijalne skrbi i braniteljskim udrugama s područja Grada Vukovara.

Prema podacima fra Janjića vukovarski Caritas na svome popisu ima 737 obitelji, ili 2261 osobu, koje su njhovi redoviti korisnici. Rekao je i da je Caritas u protekle četiri godine, od milodara, uručio 245.000 kuna za kupovinu potrebnih stvari kao što su brašno, šećer… Najavio je i da će vukovarski mališani do kraja tjedna dobiti paketiće kao dar od Sv. Nikole. Za tu namjenu Hrvatska katolička misija iz Salzburga osigurala je 3.000 eura.

Ključne riječi

Komentara 1

PA
patike
15:39 17.12.2012.

245.000 kuna za 737 obitelji je 332 kune kroz 4 godine iliti 83 kune godišnje. Nekako mi se čini da je to zapravo ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije