Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.12.2015. u 14:37

Kolekcija satova zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića procijenjena je na 300.000 kuna, a zaljubljenik u satove je i Radimir Čačić,

Josipa Rimac, donedavna kninska gradonačelnica i šefica izborne kampanje HDZ-a, još se jednom našla na udaru modne policije lista 24 sata.  Nakon što su novinari skenirali njezinu kolekciju torbi i detektirali skupocjene primjerke poput YSL-a, LV-a, Celine i Chanela od kojih su neke skuplje od 20.000 kuna, sada su se pod povećalom našli satovi Josipe Rimac. 

Ispostavilo se da Rimac ima kolekciju ručnih satova među kojima se ističe Cartierov sat iz linije Tank Francaise vrijedan najmanje 30.000 kuna, dok su ostali puno jeftiniji. Kninska političarka našla se tako na meti zbog ure koja je zapravo cijenom daleko ispod razine satova hrvatskih političara. Da se ne vraćamo u bližu prošlost kada je Ivo Sanader ponosno mijenjao satove iz kolekcije koja je procijenjena na 800.000 kuna, dovoljno je pogledati aktualne kolege Josipe Rimac. 

Kolekcija satova zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića procijenjena je na 300.000 kuna, a zaljubljenik u satove je i Radimir Čačić, predsjednik NSR-a, u čijoj je kolekciji primijećen Vacheron Constantin vrijedan 20.000 eura. Jedno je sigurno, s našim političarima bar uvijek znate koliko je sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije