Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravično silovanje u Istri

S djevojkom popili piće pa je silovali i ostavili na cesti

silovanje
Foto: ilustracija
05.06.2016.
u 20:04

Umjesto da je odvezu kući, nekoliko kilometara izvan Umaga, djevojku su 19-godišnjak i 68-godišnjak oteli i nad njom se seksualno iživljavali u jednom razvikanom restoranu

Devetnaestogodišnji  T. D.,inače sin referentice umaške policije, i gotovo 50 godina od njega stariji D. P. (68) sumnjiče se za otmicu i stravično silovanje o kojem već danima bruji cijela Istra.

Naime, oni su kako pišu 24 sata, u srijedu bili na piću s nesretnom djevojkom u jednom umaškom kafiću.

Umjesto da je odvezu kući, nekoliko kilometara izvan Umaga, djevojku su doslovce oteli i sivim Mercedesom u vlasništvu 68-godišnjaka odvezli u jedno naselje desetak kilometara izvan Umaga. Pod okriljem noći nesretnu djevojku su na silu ugurali u razvikani restoran u vlasništvu mladića, gdje su se nad njom seksualno iživljavali, a pred jutro su je opet uveli u auto i nedaleko od Umaga jednostavno izbacili u noć, pišu 24 sata. 

Nakon što su ju izbacili na cestu nesretna djevojka slučaj je odmah prijavila policiji koja ju je pronašla nakon nekoliko minuta i odmah odvela na pregled u pulsku bolnicu. 

Iz policije se doznaje da je provedeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana zbog zbog sumnje da su na štetu hrvatske državljanke počinili kazneno djelo protupravno oduzimanje slobode i kazneno djelo spolni odnošaj bez pristanka. 

>>Petero mladića za grupno silovanje maloljetnice zajedno dobili manje od 9 godina zatvora

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
20:58 05.06.2016.

a razvikani restoran se zove????

YU
yurkov
21:17 05.06.2016.

Dobiti će najmanje 7 dana zatvora (uvjetno) nema zajebancije sa hrvatskim pravosuđem... Hehehe

IV
Ivo105
20:45 05.06.2016.

S obzirom da se zna "kakva" je situacija što se tiče pravde, "kakvo" je pravosuđe, "kako" prolaze na sudu oni koji imaju veze.... nebi me začudilo da ova dvojica dobe vrlo malu zatvorsku kaznu ili da ih oslobode krivnje i budu ponovo nastavili po starom, kao što su i neki drugi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije