Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U mjestu Stružec

S ceste sletjela cisterna sa 35.000 litara benzina, no nije se prevrnula

cisterna
Zlatko Putar/VLM
31.08.2010.
u 15:05

Do dolaska druge cisterne, u koju je gorivo pretočeno, policija je regulirala promet, a mjesto nezgode osiguravao je DVD Stružec.

U mjestu Stružec na prometnici Sisak - Popovača oko 13.30 sati s ceste je sletjela cisterna puna benzina. Prema riječima vozača ususret joj je dolazio kombi koji je pretjecao drugo vozilo i, kako bi izbjegao sudar, vozač cisterne skrenuo je udesno te zahvatio rub bankine.

Cisterna sa 35 tisuća litara benzina srećom se nije prevrnula pa je izbjegnuta teška nesreća.

Do dolaska druge cisterne, u koju je gorivo pretočeno, policija je regulirala promet, a mjesto nezgode osiguravao je DVD Stružec.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar beg
beg
11:01 02.09.2010.

cuj bjezi s ovolikim kamionom u grabu ha ha ovaj jos izgleda nije vozio po europi jer kamiondzije po eu cim da zmigavac da pretice znaj da ce izaci pred tebe a ovaj bjezi u grabu kupita vozacka nisi ti za tog posla dostu ti si za udbine i ovaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije