Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUĐEN NA 4 GOD.
Povratak na članak

Silovao suprugu pred djecom, ona odbila svjedočiti: 'Sve sam mu oprostila'

Sud je utvrdio da je S. A. kriv jer je protiv njega svjedočio sin žrtve, koji je silovanju nazočio i nije ga mogao spriječiti

Komentari 2

Avatar maxist
maxist
19:54 13.02.2017.

Nerazmjernost kazni za istovrsna kaznena djela bode u oči i u ovom i bezbroj drugih poput ubojstava,krađa itd.....To je specijalnost hrv.sudova rijetko viđena u normalnim zemljama......

VL
Avatar koko_šanel
koko_šanel
14:32 14.02.2017.

Mozes ti oprastat sto i koliko god hoces, ako se samo o tebi radi. U ovom primjeru to nije slucaj- ispastaju djeca ni kriva ni duzna. Nju ne zalim, valjda moze odlucit jel joj okej da ju netko siluje ili nije, odrasla je osoba. Klinaca mi zao jer odrastaju u nestabilnoj obitelji zbog mame i tate koji su sve samo nisu roditelji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.