Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo otkazivanje
Povratak na članak

Ryanair ponovno otkazao niz letova iz Zagreba

Na većini linija došlo je do otkazivanja pojedinih tjednih rotacija, a avioprijevoznik je u obavijesti putnicima kao razlog naveo komercijalne uvjete

Komentari 6

FN
Fr@njo
09:32 14.04.2022.

najbolje prikazuje kako je grad vukojebina..bez razvoja , ofucan, kupovna moc i za Ryanair nedovoljna.

VL
Avatar Urban Fox
Urban Fox
10:35 14.04.2022.

Ryanair je jedina aviokompanija koja Zagrebu I ostalim aerodromima u Hrv dovodi ozbiljan broj putnika , bez Ryana zagrebački aerodrom bi bilo bez putnika

VL
ST
stomiovotreba
10:23 14.04.2022.

Da protjeramo irske diplomate?

VL
ZG
Zeljko Grabar
09:44 14.04.2022.

Kad sam u istom ovom listu napisao moj komentar o najlosijoj strategiji jedne moderne zracne luke kao sto je to zracna luka Dr.Franjo Tudjman i na posljedice odnosno na sva moguca dogadjanja koja su za ocekivati kad jednu od svojih tri strateskih zracnih luka stavis na raspolaganje jednoj od aviokompanija tipa Ryanair onda mi se je dio nepismenjakovica javljao sa kritikama kako ce to donjeti Zagrebu nevidjenu prednost u povezivanju sa europskim destinacijama, jer ti isti nepismenjakovici ili bolje receno zagovornici ruksak avio turizma su mislili da im je sa nekoliko jeftinih "Eckangebit-a" osigurana buducnost letenja diljem Europe. Ne poznavajuci stvarna dogadjanja, prava putnika, uslugu koja je za ocekivati od takvih komanija, pridonose i danas samo protjerivanju ozbiljnih kompanija koje posluju po utvrdjenim medjunarodnim sporazumima za civilni avioprijevoz putnika i roba. Kad sam poisao da sa takvim kompanijama ne putuju putnici koji koriste hotele sa 4 ili 5 zvjezdica da takvi putnici u zracnim lukama jedino sto potrose je wc-papir urednih i cistih toaletnin prostora zracne luke . Ali to je za one kojima je Frankfurt a/M jednak Frankfurt Hahn, ili Stockholm Arlanda jednak Stockholm Ryanair da ne nabrajam dalje. U svakom slucaju nije to clanak protiv jeftine avio kompanije za koju ima mjesta na zracnim lukama kao sto su to Zadar,Pulu, Rjeku ili Osijek mozda cak i Varazdin ali ne za ZAG,DBV i SPU. Mozda to putnici iz Rijeke sad bolje razumiju.

VL
DU
Deleted user
10:58 14.04.2022.

Jesu napravili veliku pogrešku. Da su stavili cijenu 100€, München Zagreb, bilo bi super povoljno u usporedbi sa troškom auta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.