Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
letovi kreću u travnju

Ryanair otvara svoju treću bazu u Hrvatskoj: Iz Dubrovnika na 17 destinacija po atraktivnim cijenama

Zračna luka Dubrovnik
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/3
29.11.2023.
u 09:48

Uvest će se i nova relacija Dubrovnik-London, a postojeće linije prema Beču i Dublinu bit će dostupne i preko zime

Ryanair otvara svoju bazu u Dubrovniku te bi, uz 52 leta tjedno, grad trebao biti povezan sa 17 destinacija, uvest će se i nova relacija Dubrovnik-London, a postojeće linije prema Beču i Dublinu bit će dostupne i preko zime, neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik. Ryanair će povezivati Dubrovnik i Berlin, Karlsruhe, Krakow, Memmingen, Milano Bergamo, Manchester, Paris Beauvais, Poznan, Rim Fiumicino, Stockholm Aralandu, Weeze, Wroclaw.

Radi se o vijesti koja je razveselila Dubrovčane koji će sada moći putovati u navedene destinacije po atraktivnim cijenama. Novi letovi dobro će doći i za turizam jer će putem povoljnijih letova Ryanair Dubrovnik biti još dostupniji gostima. Tri Ryanairova leta tijekom zime su odlična pretpostavka i za zimski turizam, a radi se o važnom iskoraku za dubrovačku zračnu luku koji će donijeti značajan rast broja putnika s obzirom na obujam najavljenih novih linija i rotacija na istima. 

VEZANI ČLANCI:

Baza u Dubrovniku bit će treća Ryanairova baza u Hrvatskoj, a linije će s prometovanjem krenuti početkom travnja, odnosno s početkom ljetnog reda letenja sljedeće godine. Kako portal Putoholičari neslužbeno doznaje, osim Ryanairovih zrakoplov, na određenim će linijama prometovati i zrakoplovi tvrtke kćerke Buzz, kao što, primjerice, u Zagrebu na linijama Ryanaira veći dio prometa obavljaju zrakoplovi Laude.

VIDEO Ryanair u Zadru

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije