Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ i HSP AS zajedno

Ruža Tomašić: Zajedno obuzdajmo crvenu zmiju

HDZ HSP AS, Ruža Tomašić
Dušan Mirković /Pixsell
16.03.2013.
u 17:12

- Imam dugogodišnji nedosanjani san, a to je da srušimo crvenu buržoaziju u našem gradu - izjavio je Dražen Muljević, predsjednik požeške podružnice HSP dr. Ante Starčević.

HDZ i HSP dr. Ante Starčević potpisali su danas u Požegi sporazum o međusobnoj suradnji na razini Grada Požege i Požeško-slavonske županije na predstojećim lokalnim izborima.

- Cilj nam je da kroz ovu suradnju ojačamo političku aktivnost na razini županije i grada - kazao je Franjo Lucić, županijski čelnik HDZ-a. kako je HDZ otvoren prema svima za eventualnu suradnju.

- Imam dugogodišnji nedosanjani san, a to je da srušimo crvenu buržoaziju u našem gradu, a uslijedit će za nekoliko godina i u našoj državi. Mi smo svjesni što se s Požegom događa u nekoliko zadnjih godina. To je korumpiranosti, političke ucjene, pritisci i kriminal pod krinkom gradske vlasti. Svi koji se protive takvoj vlasti gurnuti su u zapećak. Na predstojećim izborima pljuvat će se i udarati po nama, no mi smo spremni obraniti se jer je pravda na našoj strani - izjavio je Dražen Muljević, predsjednik požeške podružnice HSP dr. Ante Starčević.

Predsjednica stranke Ruža Tomašić pozvala je sve domoljube, a to nisu samo oni koji imaju iskaznicu HDZ, HSS ili HSP nego svi oni koji to živi mišlju, riječju i djelom da im se priključe kako bi obuzdali crvenu zmiju. – Vjerujem da svi mi želimo dobro Požegi, županiji i Hrvatskoj. To ćemo dokazati svojim radom i jedni drugima ćemo biti korektor. Bit ćemo jedna obitelj koja će se nadopunjavati – kazala je Ruža Tomašić.

Uz čelništvo i članstvo HSP-a dr. Ante Starčević, potpisivanju sporazuma bili su nazočni i HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Požege, Vedran Neferović te Alojz Tomašević koji će početkom idućeg tjedna biti i službeno predstavljen kao kandidat za požeško - slavonskog župana.

Ključne riječi

Komentara 6

VR
vratićesevalter
11:37 18.03.2013.

Kako se brzo mijenjaju uvjerenja kad se očekuje plaća od 8000 €.Bila je protiv EU do jučer.

MP
marko perković dug-son
19:16 16.03.2013.

ova je zapela u 15 stoljeću

Avatar Beowolf
Beowolf
08:24 17.03.2013.

Ova vlast je bez strategije, bez kontrole, bez razvojnih perspektiva za opće dobro. Zato su i zaslužili da ih se makne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije