Naslovnica Vijesti Hrvatska

Ruža Tomašić: Zajedno obuzdajmo crvenu zmiju

- Imam dugogodišnji nedosanjani san, a to je da srušimo crvenu buržoaziju u našem gradu - izjavio je Dražen Muljević, predsjednik požeške podružnice HSP dr. Ante Starčević.
16. ožujka 2013. u 17:12 6 komentara 3 prikaza
HDZ HSP AS, Ruža Tomašić
Foto: Dušan Mirković /Pixsell

HDZ i HSP dr. Ante Starčević potpisali su danas u Požegi sporazum o međusobnoj suradnji na razini Grada Požege i Požeško-slavonske županije na predstojećim lokalnim izborima.

- Cilj nam je da kroz ovu suradnju ojačamo političku aktivnost na razini županije i grada - kazao je Franjo Lucić, županijski čelnik HDZ-a. kako je HDZ otvoren prema svima za eventualnu suradnju.

- Imam dugogodišnji nedosanjani san, a to je da srušimo crvenu buržoaziju u našem gradu, a uslijedit će za nekoliko godina i u našoj državi. Mi smo svjesni što se s Požegom događa u nekoliko zadnjih godina. To je korumpiranosti, političke ucjene, pritisci i kriminal pod krinkom gradske vlasti. Svi koji se protive takvoj vlasti gurnuti su u zapećak. Na predstojećim izborima pljuvat će se i udarati po nama, no mi smo spremni obraniti se jer je pravda na našoj strani - izjavio je Dražen Muljević, predsjednik požeške podružnice HSP dr. Ante Starčević.

Predsjednica stranke Ruža Tomašić pozvala je sve domoljube, a to nisu samo oni koji imaju iskaznicu HDZ, HSS ili HSP nego svi oni koji to živi mišlju, riječju i djelom da im se priključe kako bi obuzdali crvenu zmiju. – Vjerujem da svi mi želimo dobro Požegi, županiji i Hrvatskoj. To ćemo dokazati svojim radom i jedni drugima ćemo biti korektor. Bit ćemo jedna obitelj koja će se nadopunjavati – kazala je Ruža Tomašić.

Uz čelništvo i članstvo HSP-a dr. Ante Starčević, potpisivanju sporazuma bili su nazočni i HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Požege, Vedran Neferović te Alojz Tomašević koji će početkom idućeg tjedna biti i službeno predstavljen kao kandidat za požeško - slavonskog župana.

COTRUGLI Business School
TOP MENADŽERI
Zapeli ste na poslovnom planu? Postoji škola koja će vam pomoći da iskočite iz prosjeka

A1 izdvaja za Vas

 • vratićesevalter:

  Kako se brzo mijenjaju uvjerenja kad se očekuje plaća od 8000 €.Bila je protiv EU do jučer.

 • marko perković dug-son:

  ova je zapela u 15 stoljeću

 • Avatar Beowolf
  Beowolf:

  Ova vlast je bez strategije, bez kontrole, bez razvojnih perspektiva za opće dobro. Zato su i zaslužili da ih se makne.