Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSP Ante Starčević
Povratak na članak

Ruža Tomašić pozvala Vladu da osudi Brammertzovu izjavu

– Ako se neće očitovati, neka kaže mi smo jedna dodvornička Vlada koja vodi jednu dodvorničku politiku – tvrdi Tomašić

Komentari 27

OB
-obrisani-
14:18 16.03.2012.

obrisali me...a imao sam....lijepih minusa.....šteta....he he he he

VL
KA
kajinx
13:33 16.03.2012.

Ružo Hrvatska, svaka ti čast i veliko hvala. Šta možemo očekivati od SDP, partije (ne stranke) koja je izrasla iz Saveza Komunista Hrvatske.

VL
CH
chemica
13:38 16.03.2012.

A ne smeta joj što i njezini ujkani dobijaju državnu penziju? Čede u Srbiji su joj veći problem? Lahko je vidjeti trun u tuđem oku, ali puno teže je uočiti brvno u vlastitom.

VL
CA
capronza
14:05 16.03.2012.

Chemica, upravo to sto si napisala vazi za tebe, izvadi si to brvno iz oka.

VL
VI
Visnjevac
14:12 16.03.2012.

Idi ti Ruzo odakle si dosla jer u Evropi ti ocito nije mjesto.

VL
OB
-obrisani-
14:42 16.03.2012.

nakon 40 godina......rada u Kanadi. . ..jedva govoreći nepravilni hrvatski jezik....došla nam je govoriti o našim hrvatskim interesima. ..............zaista predivno.......prekrasno...

VL
DU
durica
14:31 16.03.2012.

Prozvala je samo Vladu - a isto se odnosi i na sve one brojne udruge za zaštitu svih mogućih ljudskih, demokratskih i drugih prava, koje djeluju kao da su čitali Piculinu skriptu o prakticiranju dvostrukih kriterija u javnom djelovanju. Moždaa je došlo vrijeme da netko usporedi programe tih silnih udruga s njihovim konkretnim djelovanjem - a vezano uz njihovo financiranje. Ima malo država gdje narod plaća toliko mnogo stranaka, udruženja i pojedinaca koje u tolikoj mjeri rade na štetu tog istog naroda.

VL
ĆA
ćaćaća
14:33 16.03.2012.

kako ruža ne kuži da su četnici i partizani imali isti cilj..potamaniti što više hrvata..pa baš iz tog razloga se nitko u hrvatskoj ne buni...zaboravila ruža da su nam sinovi partizana i četnika na vlasti..upravo oni koji stalno pozivaju na antifašizam..a taj antifašizam se odnosi samo na to kad treba čuvati partizanske i četničke glave na okupu..ako se pojavi 1 majica s slovom u onda će ih biti po svim medijima 100%..

VL
NO
norahs
14:41 16.03.2012.

Šteta za desnicu što je baš Ruža Tomašić jedina koja je „isplivala“ na sceni nakon izbora, no desnica si je sama kriva… Trebalo je malo više od prostog zbroja taština da bi se 140 000 glasova iskoristilo na inteligentniji način. Iskreno, žena mi ne smeta, ali su joj rečenične konstrukcije nedotupavne i otkrivaju vrlo neuku osobu koja ne može biti kvalitetan lider jedne cijele političke opcije; cijelog desnog krila. Zadatak politike je upravo ono što ona nikako ne uspijeva: kvalitetno artikulirati ono što birači misle.

VL
OB
-obrisani-
14:43 16.03.2012.

Ružo, moja ružice, .... zar ne vidiš da pucaš u prazno!

VL
Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
14:47 16.03.2012.

Neki ovdje zamjeraju Ruži slabije govorničke vještine.Mene zanima što političar radi i kako živi, a ne što govori.Puna mi je kapa onih što lijepo govore.

VL
MO
mozel
15:03 16.03.2012.

Hoceli nasi antifasisti na celu sa bradonjom ici na proslavu za Drazu Mihaljevica kojega ce promaknuti kao posmrtno u Marsala.

VL
JU
JurinM
15:52 16.03.2012.

Kad bi Oluja bila zločinački pothvat kako je, gospodin Brammertz i Haaško tužiteljstvo predstavlja, tada se zacijelo ne bi izučavala na nekoliko najelitnijih vojnih sveučilišta u svijetu. A izučava se zbog njene briljantnosti i kao najčistija vojna pobjeda u povijesti. Nekoliko sporadičnih ekcesa ne može ugasiti njen veličanstveni sjaj. Kao što ni nekoliko mrljica od muha na žarulji od 1000 wati ne može spriječiti da nas njena svjetlost ne zabljesne. Doista! Istina je oružje nejakih, a laž je nemoć jakih. Mile Prpa

VL
KL
klamerko
15:58 16.03.2012.

Ružo, dobro zborite! Problem je kod njih taj da su oni već ODAVNO dobili (iz Londona) uputstva kako pripremiti teren za novu Veliku Srbiju (papirnatim metodama ICTY-ja i ICC-a i (budućim) spektakularnim uhićenjima u RH). Oni će svi šutjeti dok ICC neće donijeti odluku da ne samo da Srbija nije kriva nego da je Hrvatska kriva. ZATO Brammertz VEĆ gleda na RH kao na agresora, a na ostale kao na žrtve. Njima treba to kako ne bi Francuzi rekli da su 80 godina poslije izgubili prvi svjetski rat, a Englezi da ne bi rekli kako je padom Berlina i ujedinjena Njemačka i omogućeno joj je širenje na Balkan. Ružo, TAKO svjetski moćnici razmišljaju. Njih ne zanima što su četnici ticuće nevine hrvatske djece brisali kroz 20. stoljeće. A ova vlada je (kao i prošla) samo marioneta u njihovim rukama (i prošla je bila ali samo djelomice). Oni ne samo da se ne mire s Hrvatskom nego njihova politika UVIJEK IZ GODINE U GODINE, IZ DESETLJEĆA u DESETLJEĆA mora ići dalje, ona mora IĆI DALJE sve dok Srbija ne bude do Munchena. (osim ako je mi, uz Božju pomoć, u tome ne spriječimo)

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
16:05 16.03.2012.

on se javio baš zato što smatra da su \"njegovi \" na vlasti . isti oni koji su 2000 pripremili teren , dali uvid u državne dokumente i hrvatsku stavili na optuženičku klupu . podsjetnik da su tužitelji \"zacrnjivali \" dijelove srbijanskih dokumenata jer to ugrožava njihovu nacionalnu sigurnost . u hrvatskoj su marionete dozvolili uvid u državne dokumente , neograničeno godinu dana , stranim agentima . na osnovu njihovih konstrukcija je sastavljena optužba protiv hrvatskih generala i političke vlasti koja je navedena u optužnici . ti agenti se kasnije pojavljuju kao svjedoci tužiteljstva .

VL
GR
Gradinar
17:03 16.03.2012.

Ne ide mi u glavu zašto bi nas smetalo to što će Srbija rehabilitirati Dražu Mihailovića!? Pa neka ga proglase svecem. Druga je stvar što mi sa takvom državom ne smijemo onda imati - ništa! Jasno glasno. Dakle, gospođo Tomašić, od Vlade ne traži da intervenira u unutarneje poltičko pitanje Srbije, već je pozovi da u Hrvatskoj i vani vodi - hrvatsku politiku. A to se godinama ne radi.

VL
MI
Mirabela
17:49 16.03.2012.

– Ako se neće očitovati, neka kaže mi smo jedna dodvornička Vlada koja vodi jednu dodvorničku politiku – tvrdi Tomašić ---------------- To što su ovi dodvornička Vlada to je najmanje, ovi su veleizdajnička Vlada !

VL
JU
JurinM
18:42 16.03.2012.

Netko ovdje rece, Ruza slabo govori Hrvatski ... ??? E, kad bi nasi politicari znali Engleski jezik, onoliko koliko Ruza zna Hrvatski, bilo bi nam puno bolje i lakse. Ovi, \"veleuceni komentatori\" bi trebali znati, da se danas ne mozeze ni u WC uci bez znanja Engleskog jezika, a kamoli se preseravati u Bruxellesu i drugdje u svijetu!

VL
JU
JurinM
18:48 16.03.2012.

Isprika, moram dodati jednog politcara, koji je znao cak i viceve pricati, ali ne na Engleskom jeziku, nego uz prevoditelje - a to je Stipan Mesic, nas bivsi i nesudjeni dozivotni presidente,

VL
OB
-obrisani-
21:16 16.03.2012.

16.03.2012. u 18:42h JurinM je napisao/la: Netko ovdje rece, Ruza slabo govori Hrvatski ... ??? E, kad bi nasi politicari znali Engleski jezik, onoliko koliko Ruza zna Hrvatski, bilo bi nam puno bolje i lakse. Ovi, \"veleuceni komentatori\" bi trebalii znati, da se danas ne moze ni u WC uci bez znanja Engleskog jezika, a kamoli se preseravati u Bruxellesu i drugdje u svijetu! ------------- To je točno što se tiče znanja engleskog jezika, samo uz to znajje moraš znati i još ponešto a to većina ovoh poliitčkara, kao ni ova Ruža nemaju pojma. Jer laprdaš li na engleskom ili hrvatskom rezultat je isti ! Iako Ruži, ovaj put svaka čast što se kao jedna od rijetkih, skoro pa jedina, sjetila javno prozvati Brammertza, pa i Vladu !

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.