Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prognoza

Ruža Tomašić očekuje osam mandata u Saboru

ruža tomašić
Duško Mirković/Pixsell
08.10.2011.
u 10:55

Na izbore HSP dr. Ante Starčević izlazi u koaliciji s Hrvatskom čistom strankom prava, a Ruža Tomašić kako sama kaže "skromno" - očekuje 8 mandata u hrvatskom Saboru.

Mojih 20 godina rada dovoljno govori o meni. Nikada se nisam ogriješila o hrvatske zakone, hrvatskog čovjeka ili Hrvatsku. Naš program je očuvanje hrvatskih nacionalnih interesa i naroda. Moramo omogućiti normalan način života, borbom protiv podobnosti i zalaganjem za sposobnost ne bismo li spriječili iseljavanje naših ljudi - rekla je na obilježavanju 140. godišnjice Rakovičkog ustanka Ruža Tomašić, predsjednica Hrvatske stranke prava Dr. Ante Starčević.

Napominje da je Eugen Kvaternik, vođa ustanka u Rakovici bio pravaš, a da je njezina namjera pokazati kako se oni drže izvornog pravaškog nauka.

Na izbore ta stranka izlazi u koaliciji s Hrvatskom čistom strankom prava, a Ruža Tomašić kako sama kaže "skromno" - očekuje 8 mandata u hrvatskom Saboru.

Komentara 37

CH
chemica
11:15 08.10.2011.

Osam mandata?! I svi se grohotom nasmijaše.

UK
Ugo Kajvez
11:39 08.10.2011.

Ruža, nadam se da ćeš tražiti otvorenje golog otoka za zaslužne ............ (i NE UE-u)

DB
d.borovica
15:16 08.10.2011.

Gosp.Chikago .nisi budala ali neznas nista .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije