Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zadru

Ruža Tomašić najavila koaliciju s HDZ-om na lokalnim izborima

ruza tomasic,zadar,portal (1)
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/3
11.03.2013.
u 14:44

Glavni tajnik HSP AS, Pero Ćorić je u svom izlaganju pred novinarima rekao kako predsjednik HSP-a Danijel Srb ne može biti predstavnik pravaša zbog svog prezimena, ali i zbog toga što mu je majka pripadnica protestantske crkve

U EU ulazimo kao bokci i stoga je za zaštitu naših interesa itekako bitno da u Europarlamentu bude jedna pravaška stranka. Primjer gubitka stečenih prava naših građana je i potpisani sporazum sa Slovenijom oko Ljubljanske banke, a što je ipak bio uvjet za ratifikaciju iako su iz vlasti govorili suprotno. Rekla je ovo predsjednica HSP-a Ante Starčević, Ruža Tomašić koja je najavila i koaliciju s HDZ-om na sljedećim izborima. 

Glavni tajnik HSP AS, Pero Ćorić je u svom izlaganju pred novinarima rekao kako predsjednik HSP-a Danijel Srb ne može biti predstavnik pravaša zbog svog prezimena, ali i zbog toga što mu je majka pripadnica protestantske crkve i da zbog toga, kako je rekao, on kao takav ne dijeli kršćanski svjetonazor kojeg zastupa HSP- AS. Tek se na konstataciju novinara izjasnio da nije mislio da Srbova majka nije pripadnica kršćanske, već katoličke crkve, i opet dodao da on i zbog toga i zbog svog prezimena ne može predstavljati pravaše.

>>Popović: HSP-om dr. A. Starčević upravlja Karamarko

Komentara 3

FI
fiona13
15:21 11.03.2013.

Ma svi bi koalirali i sa samim vragom samo da vam je biti na vlasti..Ja nikad ne bi kaoalirala s nekim tko je evidentno doveo zemlju i građane u ovako katastrofalno stanje..Kao da nitko nema sposobnosti,a očito da nema da sa svojom strankom izađe sam na izbore,bez obzira o kojim izborima se radi. Kao da nitko nije sposoban skupiti kvalitetne,pametne,sposobne ljude i ponuditi neki primjenjiv program i izvući nas iz blata,a to će biti sve dotad dok god budu smatrali pametne i sposobne,a koji ne pripadaju ni jednoj stranci,nepoželjnima. Zato nam i je ovako,jer nije bitna sposobnost,već podobnost i poslušnost,veži magare di gazda kaže,bez obzira jel to u redu ili nije...

DE
demokršćanin
21:58 11.03.2013.

KOALICIJA! Zašto treba ući u koaliciju sa HDZ-om kada ju je HDZ i stvorio i kada je ta stranka zapravo prirepak HDZ-a od svojega početka. Najbolje bi toj stranci bilo da koalira sa ostalim pravaškim strankama,ali to nije po volji šefa. Karamarka.

YO
yocko
16:13 12.03.2013.

Svi idu u koaliciju sa HDZom pa što su toliko sigurni da če ovi proč,neče mi narod čemo odlućiti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije