Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Istri

Ruža Tomašić: Birajte one čiji rad ne obiluje aferama

Ruža Tomašić (1)
Foto: HSP AS
1/3
12.05.2013.
u 20:06

- Izađite na izbore, oni su besplatni, a vaš nedolazak skupo će vas koštati daljnjih 4 godina - poručila je Ana Kolić Marković.

Predsjednica HSP AS Ruža Tomašić podržala je danas kandidate te stranke na lokalnim izborima u Istarskoj županiji.

Ruža Tomašić u svom je govoru naglasila da je sva odgovornost političara usmjerena upravo prema građanima. - Najvažnija je odlika političara poštenje a političari se trebaju birati na temelju njihovog rada. Ako su određena stranka i njeni ljudi pošteno vodili gradove, županiju ili općine, bez afera i korupcije, birajmo ih opet. No, ako njihov rad obiluje aferama i sumnjivim pogodbama, ako takvo djelovanje ti isti političari potiču, onda ih treba mijenjati - rekla je Ruža Tomašić, piše u priopćenju njezine stranke.

\"Izađite na izbore, oni su besplatni\"

Kandidatkinja HSP AS za županicu Istarske županije Ana Kolić Marković je obećala uvođenje strožeg nadzora nad radom županije i njenih tvrtki. \"Najavila je, nadalje, kontrolu svake potrošene kune iz županijskog proračuna te izjavila da je ona, kao županica, dužna svakom građaninu Istre jasno pokazati u što je njegov novac utrošen\", pišu iz HSP AS.

U Puli je Tomašić dala podršku kandidatu za gradonačelnika Mariju Vujici te je poručila biračima da ne gledaju što političari govore, već što rade. Kolić Marković je poručila \"da ne vjerujemo nasmiješenim licima s jumbo plakata, jer ogromne svote novca koje bi trebale biti potrošene za vrtiće, domove za starije osobe, za potrebite, nisu potrošene na njih, već za izbornu kampanju lokalne vlasti\".

- Izađite na izbore, oni su besplatni, a vaš nedolazak skupo će vas koštati daljnjih 4 godina - poručila je Ana Kolić Marković.

>>Ruža Tomašić: Očekujemo rad, slogu i ostvarenje obećanog

>>R. Tomašić o Vučiću: Susjedi smo, normalno je razgovarati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije