Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob

Rusko-ukrajinski hakerski rat

rusko ukrajinski hakerski rat
Foto: screenshot/Deutche Welle
06.11.2014.
u 09:55

Ukrajinski računalni stručnjaci tvrde da napadi dolaze iz Rusije. I razvijaju zaštitne programe koristeći za to i računalne kapacitete u Njemačkoj

Od izbijanja sukoba između Ukrajine i Rusije i na internetu se vodi neka vrsta rata. Ukrajinske web-stranice napadaju nepoznati hakeri. Tako su se, primjerice, na stranicama regionalne uprave u Lucku pojavile protuukrajinske parole, a napdanute su i stranice predsjednika Petra Porošenka i magazina Forbes.

Ukrajinski računalni stručnjaci tvrde da napadi dolaze iz Rusije. I razvijaju zaštitne programe koristeći za to i računalne kapacitete u Njemačkoj. 

>> Tužna svakodnevica mladih Iraca

>> Crna Gora – ambicije i mogućnosti

Komentara 1

Avatar viki_nuland
viki_nuland
22:00 06.11.2014.

Racunalne kapacitete iz Njemacke, ha, ha ha.. ali su Rusi ti koji se mjesaju u unutarnje poslove Ukrajine, osim sto su tamo hohstapleri iz svih zapadnih kolonijalnih sila, pocevsi od Amerike, Francuske, Velike Britanije, Njemacke itd. itd. Treba zanemariti cinjenice i uzivati u pranju mozga zapadnih vladara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije