Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIRIJA
Povratak na članak

Ruski vojnici otišli iz područja Afrina

Bez obzira na djelomično povlačenje njeznih postrojbi, Rusija u Siriji i dalje ima tri bojne vojne policije, zadržala je zrakoplovnu bazu Hmeimim i vojnu pomorsku bazu Tartus, kao i svoj Centar pomirenja zaraćenih strana.

Komentari 7

DU
Deleted user
23:11 20.01.2018.

I gdje su ada Amerikanci veliki saveznici Kurda? Kurdi su opet izvisli kao što su izvisili svi Američki saveznici. Za njihovim stradanjem zapadni svijet neće plakati, kao za Židovima za kojima se plaću već 70 godina.

VL
GV
golub Vaso
22:45 20.01.2018.

Kurdi imaju izbor da se uklope u Siriju i pod SAA, ako ne žele neka ih brane njihovi veliki savjetnici u Washingtonu.

VL
DU
Deleted user
20:52 20.01.2018.

Neznam sto svijet ocekuje od tog naroda ,vidi kaj su im raskopali grad ,

VL
MX
Mister X
19:47 20.01.2018.

Ruski vojnici otišli iz područja Afrina i prepustili NATO savezniku da si uzme dio Sirije ? Naravno Kurdi su upotrijebljeni iskorišteni i sad su suvišni skupi nepotrebni ... Dali je dogovor sa Rusijom i Turskom ,neki da to odrade djelomičnomično i smo privremeno ostaje za vidjeti . Ili je sve planirano i organizirano iz Pentagona ???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.