Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbor ruske vojske

Ruski vojnici ili Adele, tko bolje nježno pjevuši Skyfall?

rusi
Screenshot
26.08.2013.
u 09:11

Iako su bili ljuti protivnici za vrijeme Hladnog rata, čini se kako ruska vojska veoma voli Jamesa Bonda

Iako su bili ljuti protivnici za vrijeme Hladnog rata, čini se kako ruska vojska veoma voli Jamesa Bonda. Sedmorica mladića u uniformama ruske vojske zaželjelo je dobro jutro gledateljima Moskve u jutarnjem programu, nježno otpjevavši veliki hit Skyfall pjevačice Adele iz posljednjeg nastavka filma o slavnom britanskom špijunu.

Osnovan 1928., Zbor ruske vojske poznat je po obradama vojnih klasika, poput pjesme Katjuša, no izvrsno izvode i moderne pjesme, kao što su Sweet Home Alabama i Land Down Under benda Men at Work.

Svidjeli su se i voditeljima jutarnjeg programa, koji su oduševljeno zamalo zaplesali uz pjevanje ruskih vojnika.

>>Daniel Craig novog Bonda pogledao sa 800 vojnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije