Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anvar Azimov

Ruski veleposlanik u Hrvatskoj: Dođe li do još kakvog napada s turske strane, vrlo ćemo snažno odgovoriti

Anvar Azimov
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
26.11.2015.
u 09:26

Izgleda da nam je Turska pucala u leđa, ali i istovremeno sebi u noge, rekao je Azimov

– Dođe li do još kakvog napada s turske strane, vrlo ćemo snažno odgovoriti – poručio je ruski veleposlanik u Hrvatskoj Anvar Azimov na televiziji N1 nakon što su Turci u Siriji srušili ruski zrakoplov, pri čemu je poginuo jedan pilot.

Ankara je napad opravdala tvrdnjom da je zrakoplov ušao u njihov zračni prostor, no Azimov tvrdi da je do napada došlo na području Sirije te da je Turska često ulazila u taj prostor, no da oni nisu ništa učinili. Rekao je da izgleda da im je Turska pucala u leđa, ali i istovremeno sebi u noge.

– Ono što je Turska učinila je borba protiv antiterorističke koalicije. NATO i SAD trebali su upozoriti i Tursku da takvo što ne učine. No, postoje mnogi interesi vezani za uvoz ilegalnog goriva od terorista u Turskoj, sada smo to uništili, ne samo infrastrukturu nego i rezervoare ISIL-a, tako da ne mogu dobiti financijska sredstva prodajom tog goriva po niskim cijenama – rekao je Azimov.

>> Turska vojska objavila navodnu snimku upozorenja oborenom ruskom zrakoplovu

>> Crvena zvezda zbog Rusije ne ide na pripreme u Tursku: 'Ne bi bilo korektno'

Komentara 28

BJ
Ben Juda Talmudan
09:45 26.11.2015.

Samo nastavite tako Rusi.Velika vecina slobodoljubivih Hrvata pozdravlja vas angazman u Siriji.

IL
iluzionist
09:54 26.11.2015.

Bravo za Rusiju! Trenutno jedini istinski globalni borac za pravdu u svijetu za razliku od kapitalističko-terorističke zapadne koalicije koju ni ljudi na zapadu ne podržavaju.

DU
Deleted user
10:04 26.11.2015.

Tako i treba pogazat zube,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije