Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susret Lavrova i Grlić Radmana
Povratak na članak

Ruski šef diplomacije: Vidimo diskriminaciju Hrvata u BiH te inzistiramo na provođenju izborne reforme

Naglasio je ruski šef diplomacije potrebu provođenja izborne reforme kako bi se ta diskriminacija okončala u skladu s Daytonskim sporazumom

Komentari 5

YE
yelloman
14:23 17.01.2022.

Rusija podrzava Dayton dok se ne odcijepi Srpska. Onda slijedi zabijanje noza u ledja. Kremalj zanimaju samo podijele i konflikti u ovom dijelu svijeta.

VL
ST
Startrack
17:19 17.01.2022.

Amerikanci a ne Rusi su unistili srpske radare u oluji. Amerikanci a ne rusi su poslali oficire na ispomoc. Amerikanci a ne Rusi su bombardirali RS u Bosni. I kolko Rusi kazu daje izborni zakon neispravan isto su rekli ii i Amerikanci i Eu ima dva mjeseca.

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
14:47 17.01.2022.

Kad je hrvatskom narodu bilo najpotrebnije, od Rusa je stizalo oruzje a od Amerikanaca sankcije na uvoz oruzja! Skoro trideset godina poslije rata Rusi staju na stranu Hrvata u BiH i zahtijevaju ravnopravnost u skladu s Daytonskim sporazumom, dok Amerikanci preko svojih "visokih predstavnika" prekrajaju taj isti sporazum po zeljama muslimanske vecine i na stetu Hrvata... Tko je tu "strateski partner" Hrvatske i Hrvata?

VL
Avatar joshan
joshan
14:27 17.01.2022.

čovjek govori istinu...ali zbog ruskih interesa..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.