Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog epidemioloških razloga
Povratak na članak

Ruski ministar vanjskih poslova Lavrov ponovno odgodio posjet Zagrebu

To je, inače, trebao biti prvi posjet nakon 15 godina, a bilo je planirano da se Lavrov susretne s hrvatskim kolegom Gordanom Grlićem Radmanom, s predsjednikom RH Zoranom Milanovićem te  premijerom Andrejem Plenkovićem.

Komentari 4

AE
Aedes2017
18:06 22.10.2020.

U Srbiji udvostručio dužinu boravka u isto vrijeme. (?)

VL
BR
Branitelj2020
07:30 23.10.2020.

Ali zato Lavrov dolazi u BiH 28.10.2020 tako da ovo objašnjenje da ne dolazi u Hrvatsku zbog korone ne drži vodu. No naš veliki vođa Plen-ki-moon i njegovi HDZ sljedbenici nam po svom običaju ne žele reći istinu.

VL
DP
delmata.pakleni.otok
21:43 22.10.2020.

lavrov dolazi zbog janaf-a tkz junaf jer rh odbija priznat vlasništvo gasproma nad njim, i zbog mini šengena koji je putinova zamisao... ruski mediji su objavili priteću poruku: ko ne želi razgovarat sa lavrovim razgovarat će sa šojguom hahaha... lavrova logistika je fsb tkz kgb a šojgua gru poznat po obojenim revolucijama i ratnim konfliktima... afera janaf smrdi na kgb i inicirana pred dolazak lavrova hahaha...

VL
Avatar Cokolinda
Cokolinda
01:24 23.10.2020.

Nece covijek da dobije covid...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.