Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet

Ruski investitori osjećaju se diskriminiranima

korzo, rijeka
Goran Kovačić/Pixsell
30.06.2011.
u 15:32

Ne prolaze na natječajima pod nejasnim okolnostima, rekao je danas u Rijeci ruski veleposlanik u Hrvatskoj Robert Vartanovič Markaryan koji je podsjetio i na Družbu Adria

Premda Rusija i Hrvatska imaju prijateljske i konstruktivne odnose, ruski se investitori u Hrvatskoj često osjećaju diskriminiranima i ne prolaze na natječajima pod nejasnim okolnostima, rekao je danas za prvog službenog posjeta Rijeci ruski veleposlanik u Hrvatskoj Robert Vartanovič Markaryan koji je podsjetio i na Družbu Adria kazavši da je to sada povijest izgubljenih mogućnosti. Kazao je i da se nada da će dolazak nove vlade otvoriti mogućnost bolje poslovne suradnje dviju zemalja.

Domaćin u Rijeci, gradonačelnik Vojko Obersnel, pohvalio je dobru kulturnu suradnju i istaknuo rast broja ruskih turista na Jadranu. Pozvao je veleposlanika Markaryana na idući Festival malih scena za koji će, obećao je veleposlanik, pomoći pri organizaciji dolaska ruskog ansambla Vahtangov. Veleposlanik je zamolio pomoć gradske uprave u traženju prostora za udrugu ruske nacionalne manjine Ruski dom.

Ključne riječi

Komentara 2

PI
prava istina
16:54 30.06.2011.

No hvala Bogu bar nešto pametno. Taman nam treba još i rusa da nas kupuju. Nek dojdu na more i nek troše a netrebaju nas kupovati.

OT
on_the_fly
02:13 01.07.2011.

dođu oprat lovu, kupit malo nekretnina, ispast face i otvorit ruski dom za riječke srbe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije