Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opracija Grizzly Steppe
Povratak na članak

Ruski hakeri napali elektroenergetsku kompaniju u SAD-u

Ministarstvo domovinske sigurnosti upozorilo je u četvrtak navečer elektroenergetske kompanije na opasni kod u Grizzly Steppeu, objavila je kompanija.

Komentari 12

LD
lopov drpiga
11:52 31.12.2016.

trumpov tim je odmah rekao da iste službe koje su optužile sadama da ima oružje za masovno uništenje plasiraju ovakva izvješća. kada novi predsjednik zasjedne na vlast dogoditi popravljat će i graditi ono što je obama, nobelovac za mir spalio i bombardirao za sobom

VL
LD
lopov drpiga
11:47 31.12.2016.

"Kada napadnete neku zemlju, to je ratni čin" ovaj senator ne može podnijeti stanje mira što zbog stanja u koje ga je dovelo 5 godina zatočeništva kod vietkonga što zbog vojnog proračuna koji je jednak kao zbroj svih ostalih proračunaa na svijetu... ovaj i kada umre iz groba lobirati da se nekoga bombardira... jadna je zemlja u koju ovaj dolazi u goste...

VL
DU
Deleted user
12:04 31.12.2016.

Pa Rusija izmislila kompjuter,Internet,i sve ostale elektronicke aparate,a Amerika jednostavno nemoze bez tih aparata a Rusi to sve kontrolisu,eh jadna li je ta Amerika,bas su papci,Rusi jednostavno kontrolisu cjeli svjet,cak evo u Americi svog presjedniak izabrali i postavili da vlada s tom "velesilom".

VL
CA
car13
14:16 31.12.2016.

Tteba dovest demokraciju u ameriku i srusit rezim

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
11:37 31.12.2016.

To nisu bili Rusi...isto kao sto ih nije bilo na Krimu ili istocnoj Ukrajini.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.