Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cjepivo se analizira
Povratak na članak

Ruski fond: Cjepivo Sputnjik V vjerojatno neće biti brzo odobreno u Europi

Rusija očekuje da će nakon Mađarske i druge članice EU-a odobriti uporabu Sputnjika V bez obzira na odluku EMA-e

Komentari 7

OK
Omladinac koji to nije
12:14 20.03.2021.

Mislim da EMA koristi svoju moć u političke svrhe. Njeno bi bilo da kaze da li ruska vakcina valja ili ne.

VL
Avatar mofo
mofo
12:32 20.03.2021.

Sto se ceka ema? Cemu? Ekspresno su oksfordsko odobrili pa sad lijepe upozorenja po njemu da su moguce nuspojave.. cemu oni nama sluze? Kupi, uvezi, cijepi ljude, adio.. provjerena tehnologija, hrpetina cijepljenih vec, nema toliko sumnjivih situacija kao kod astra zenece, sto se ceka?

VL
AA
aabbcc
13:17 20.03.2021.

Cijepljeni su milijuni osoba u Rusiji a ni rijeci o rezultatima u praksi i da li ima cjepivom poubijanog naroda u Rusiji ili u drugim drzavama od njihovog cjepiva ?

VL
Avatar Čepiga.
Čepiga.
13:19 20.03.2021.

Vrlo jednostavna stvar. Zašto Rusi ne zatraže registraciju cijepiva? Zato jer nemaju podatke o testiranju već testiraju na Srbima i Madjarima. Sami Rusi su procijepili 1.5 posto vlastitog stanovništva, manje nego u EU. Bogati Rusi se cijepe na Zapadu. Putin se nije cijepio. Pametnom dovoljno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.