Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže 10 mil. dolara

Ruski desničari tuže Madonnu zbog podrške homoseksualcima

Madonna
arhiva VL
20.08.2012.
u 14:42

Pjevačica je, kako ističu, tijekom svog koncerta gazila po križu i pozivala sve da nose ružičaste narukvice u znak podrške homoseksualnoj populaciji

Aktivisti ruske desnice iz Sankt Peterburga podnijeli su tužbu pred sudom u Moskvi u kojoj od pjevačke zvijezde Madonne traže odštetu od 10 milijuna dolara. U svojoj tužbi obrazlažu da je pjevačica na svom koncertu 9. kolovoza otvoreno podržavala homoseksualce i time uvrijedila vjernike Pravoslavne crkve.

Kako piše The Moscow Times, desničari su osim Madonne tužili i organizatora koncerta, a nadoknadu štete traže zbog nanošenja duševne boli i moralnih uvreda.

Pjevačica je, kako ističu, tijekom svog koncerta gazila po križu i pozivala sve da nose ružičaste narukvice u znak podrške homoseksualnoj populaciji.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar ferdinand_ni
ferdinand_ni
14:58 20.08.2012.

Ova je žena zbilja bolesna i treba joj kvalitetna stručna medicinska pomoć. Ne treba je osuđivati, nego joj zbilja treba pomoći. Ima probleme na psihičkoj bazi.

PE
Pegaz
15:09 20.08.2012.

A mozda treba i tebi. Tko zna, mozda joj tvoji istomisljenici zabrane ulaz u Rusiju na sljedecih 100 godina :))) Sigurno ce je time strasno pogoditi

CA
canajrasim
15:24 20.08.2012.

" Madona" gazila po krizu..... Zanima me kakve bi rekcije bile da je gazila po simbolima svoje novoprihvacene vjere ,judeizma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije