Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao u brzini

Ruski biatlon: Potukao se s pješakom pa trčao za kamionom

Potukao se s pješakom, a kamion mu ostao u brzini
Foto: LiveLeak
1/2
10.02.2014.
u 13:40

Kada je vozač primijetio da mu je kamion ostao u brzini, čekao ga je svojevrsni biatlon, nemilosrdna tučnjava s pješakom i trčanje za kamionom po snijegu.

Nervoza u prometu za jednog je Rusa bila ipak previše pa se potukao s pješakom koji mu je netom protrčao ispred kamiona. Sudeći prema snimci iz jednog od automobila, prvo su pale teške riječi zbog kojih je pješak došao do vozača s kojim se potukao. Vozač je iskočio iz kamiona koji je ostao u brzini i nastavio svoju putanju. Kada je vozač to primijetio, čekao ga je svojevrsni biatlon, nemilosrdna tučnjava s pješakom i trčanje za kamionom po snijegu. 

Je li vozač nakon tučnjave uspio dotrčati na vrijeme do kamiona, pogledajte u priloženom videu!

>> Više od 3000 kokoši pobjeglo nakon pada kamiona

Ključne riječi

Komentara 3

SE
sestrićna
14:15 10.02.2014.

ovo stvarno mogu samo rusi:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije