Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Godina rizika'

Ruski astrolog predvidio zrakoplovne nesreće? 'Dogodit će se tri pomračenja'

globa
Foto: Youtube Screenshot
25.07.2014.
u 09:00

Astrolog je predvidio i kako će se početkom i krajem sljedeće godine dramatično povećati opasnost od potresa u vodama Pacifika

Ruski astrolog Pavel Globa još je 2009. godine predvidio kako nas u 2014. očekuju brojne avionske nesreće. Prema njegovim predviđanjima ovo je godina povišenog rizika, a posebno je upozorio na avionske letove.

 Mnoge katastrofe događat će se blizu vremena pomračenja. U srpnju 2014. godine očekuju nas tri pomračenja, u tom smislu to je godina „žetve”, jer se vjerojatnost katastrofa dramatično povećava. Vjerojatno, u srpnju i kolovozu treba očekivati val avionskih nesreća pa bih savjetovao svima da izbjegavaju let avionom  najavio je tad Globa.

Astrolog je predvidio i kako će se početkom i krajem sljedeće godine dramatično povećati opasnost od potresa u vodama Pacifika.

>> Francuska je poslala vojsku da osigura mjesto pada alžirskog zrakoplova, nema preživjelih

Komentara 9

Avatar TvojUjko
TvojUjko
09:27 25.07.2014.

Nakon svake katastrofe pojave se neki quazi vidovnjaci koji su znali što će se dogoditi.

Avatar El Indio
El Indio
09:07 25.07.2014.

Sta je rekao za Ukrajinu?

DU
Deleted user
10:15 25.07.2014.

Astrološka predviđanja su relevantna isto kao i predviđanja umirovljenih političara kad pričaju bajke o ispravnim načinima izlaska iz krize. Osim toga čak i da je čovjek nešto o nečemu natrabunjao, nije bio konkretan, i čistom logikom lutrije od svih astrologa i samozvanih vidovnjaka koliko ih ima netko je u datom momentu mogao izreći nešto što se kasnije djelomično može povezati s nekim događajem. Problem je što trabunjaju nesuvisle stvari koje se obično ni sa čime konkretno ne mogu povezati prije samog događaja. Dok je naivaca, bit će i astrologa i vidovnjaka (čitaj: mutivoda).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije