Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
procurila snimka

Ruski ambasadori: Osvajamo i Veneciju, Kataloniju, ma i Škotsku i Kaliforniju...

Ruski ambasadori
Foto: Youtube Screenshot
05.04.2014.
u 17:52

Igor Čubarov i Sergej Bakarev, ruski veleposlanici u Eritreji i Zimbabveu, šale se koga bi Rusija sljedećega trebala anektirati

Interna šala između dvojice ruskih diplomata, koji se "zabavljaju" s tim koji bi grad ili državu u svijetu Rusija, nakon Krima, sljedeće trebala "anektirati", procurila je u javnost, otkriva Guardian.

Igor Čubarov, ruski veleposlanik u Eritreji i kolega mu za Zimbabve i Malavi, Sergej Bakarev, u 5 minuta telefonskoga razgovora kao da jedan drugome predlažu novu metu ruske ekspanzije.

- Imamo Krim, ali to, ljudi, zbilja nije sve. U budućnosti ćemo prokleto uzeti i Kataloniju i Veneciju, ali i Škotsku i Aljasku - čuje se glas onoga tko je na videosnimci označen kao Čubarov, tijekom čega se čuje i smijeh.

Nakon toga Čubarov kaže da će Rusija krenuti i prema graničnim državama Estoniji, Rumunjskoj i Bugarskoj, te dodaje kako je šef misije EU u Eritreji poručio da bi želio da Rusija preuzme Rumunjsku i Bugarsku.

No, dvojica ambasadora ipak su rekli da ih Europa toliko i ne zanima, pa je Bakarev kazao da bi im zanimljivija bila Kalifornija ili Miami u SAD-u...

Moguće je da je ova petominutna zvučna snimka, kojoj autentičnost nije potvrđena, osveta za nedavno procurene razgovore zapadnih diplomata u vezi Ukrajine, poput onog između pomoćnice američke državne tajnice i američkog veleposlanika u SAD-u, u kojemu su ocrnili politiku EU prema Ukrajini.

>>Aljaska i pojas Gaze bi u Rusiju, a Donjeck u Veliku Britaniju!

 

Komentara 20

DO
Dongfeng
20:18 05.04.2014.

"Moguće je da je ova petominutna zvučna snimka, kojoj autentičnost nije potvrđena, osveta za nedavno procurene razgovore zapadnih diplomata u vezi Ukrajine" Jaka je to osveta, kad pokazes da netko ima dobar smisao za humor. Evo sljedeci prijedlog za takvu takvu osvetu: procuriti razgovor u kojem Putin odredjuje da se na bankovni racun americkog MMA borca stavi 150,000 dolara. To ce skroz ocrniti Putina jer ce biti prikazan kao mecena koji donira novac nakon sto je impresioniran ponasanjem u ringu. Od te osvete se ruski imidz nece oporaviti sljedecih deset godina.

DU
Deleted user
19:45 05.04.2014.

Pa i budali je jasno da ovaj video snimak ni je autentican,to je pokusavanje prikrivanja one istinite snimke izmedju americke tajnice ,i onog americkog ambasadora u ukrajini,ali i akoje lazna snimka,Krim je uzet onako dzentlemenski,sto americi i ueuropi nikako ne uspjeva,oni sve agresijom i ratovima otimaju.

RA
rasimcanaj
21:02 05.04.2014.

Njihove prve rijeci ; Shalom- Shalom....Zanimljivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije