Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velike tenzije
Povratak na članak

Ruska tajna služba: Ukrajinska granata uništila je naš punkt blizu granice

FSB je objavio da nema žrtava, a Ukrajina odbacuje odgovornost za incident koji se dogodio u vrijeme velikih tenzija između dvije zemlje.

Komentari 4

PR
prokurator
13:42 21.02.2022.

ma naravno, sada će ukrajina koja noćima ne spava od straha, provocirati nadmoćnog neprijatelja i granatirati sve dok se ovaj ne naljuti i krene preko granice aaaahahahahahahahahaha 😂😂😂

VL
Avatar Čepiga.
Čepiga.
14:04 21.02.2022.

Evo, počeli su "da ih biju" "..

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
14:49 21.02.2022.

Amerikanci su dobili dokumente od Rusa sta moraju potpisat. crta iz Ukraine nema postavljanja raketa u UA .UA bit ce neutralna .Vratit se na granice iz 1977 godine..Dobro ih rusi usutkali.Svi svjetski celnici kod Vladija bili na raportu..Vidite kako amerii moraju ispunit Ruske dokumente.U Libiji iraku Afganistanu ameri nisu morali ispunjavat dokumente vec usli i razvalili te zemlje...A ovdje se uplasili pobigli iz UA junacineRekose rusi ovdje neku vecer oni ne smiju na jaceg jer su kilavi.....Vec jeli neko gleda Olimpijske igre u Pekingu Rusija osvojila drugo mjesto po broju osvojeni medalja.zAmeri im duboko gledat u leda..Rusi osvojili medalja za petinu svjeta..Tesko je Prokuratoru knedla mu u grlu... Vlado pravi carstvo veliko Kazskstan ulaaz u zajednicu a Bjelorusija pravi federaciju..Veliko je carstvo njegovo.

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:42 21.02.2022.

postoje topnički radari, koji prate let granate, i vrlo lako se pronađe otkud je poletjela zvjezdica. naravno da ukrajinci provociraju, samo što je potreban samo jedan krivi korak, samo jedna žrtva koju netko s druge strane neće moći pravdati, pa će biti jako jako vruće. ako se netko sjeća onog događaja, tržnice markale, kad se optužilo i na kraju osudilo srbe da su bacili bombu na tržnicu... dal se netko sjeća da zapad nije tražio niti držao do činjenica koje su govorile da nije moguće točno odrediti otkud je doletjela granata? meni ovo sve više miriše na jedan malo žešći sukob. jedna kap je očito već prelila čašu. europa je zakazala u ovih 8 godina krize, nije ništa napravila, pustila da amerika vodi glavnu riječ. kad je netko drugi glavni u tvojoj kući, onda znaš u kakvom si položaju, ali i što možeš očekivati od gazde. gazda nikad ne vodi brigu o tebi i tvojim interesima, već samo svojim. zato, radujte se narodi, rakete uskoro polijeću, tražili ste, navijali, mogli bi i dobiti. samo, ne znam kako mislite da je jedna strana kriva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.