Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SREDOZEMLJE

Ruska podmornica s krstarećim raketama došla do sirijske obale

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
08.12.2015.
u 09:51

Izvor je rekao da je podmornica opremljena projektilima sličnima onima na vojnim brodovima ruske kaspijske flote

Komentara 29

IV
ivanjoksimovic
10:46 08.12.2015.

Kada su pre nekoliko dana pitali Putina ko vodi drzavu dok on spava, odgovorio im je da nista ne brinu jer on i Medvedev spavaju na smenu, tako da je uvek neko budan i pazi. To su verovatno trebali dada cuju i u Ukraini, buduci da je pre 2 dana krenula nova ofanziva minobacackom paljbom po istoku Ukraine na DNR. Naravno, odmah nakon izjave iz Woshingtona da citiram: "Iako je trenutna koncentracija na Siriji, zapad pitanje Krima i Ukraine nije zaboravio". Nije Putin lud i sa razlogom nije pokrenuo vecu ofanzivu u Siriji sa kopnenom reakcijom. Svestan je da Amerika i Ukraina to jedva cekaju pa da napadnu sa ledja. U narednih mesec dana vrlo je verovatno novo povecanje sukoba na istoku Ukraine. A dok se car bavi Sirijom, Meda budno motri Ukrainu.

DU
Deleted user
10:16 08.12.2015.

Od silinih dogovora, summita, sastanaka na "najvišim" razinama i bla bla svijet nema korristi. Razbojnici, teroristi, kriminalci ljude ubijaju po cijelom svijetu. Netko mora djelovati. Nadam se da kada nitko neće, djelovat će Predsjednik Putin.

OB
obivankenobi
10:29 08.12.2015.

Bravo za putina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije