Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Televizijska zvijezda
Povratak na članak

Ruska Paris Hilton bila je simbol zlatne mladeži, a sada želi srušiti Putina

Ksenija Sobčak kći je bivšeg gradonačelnika Sankt Petersburga Anatolija Sobčaka, političkog mentora Vladimira Putina

Komentari 6

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:14 19.10.2017.

samo naprijed...Probala je i Alka Vujica u Hr....I jos jedan je probo, pa se us.o

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:13 19.10.2017.

traže je zbog pronevjera i kriminala, ovo joj je jedini način da se zaštiti privremeno od progona, jer će sve obrazlagati 'političkim sredstvima'. inače, dobre fotke.

VL
Avatar vasilije
vasilije
22:47 18.10.2017.

Očito da je kratke pameti, neka se potseti kako je izgledala >Rusija pre pojave Putina. Bolje ti bilo da radi na natalitetu . Jer takvi kao ona ne misle dobro ni narodu ni državi Rusiji

VL
BM
branko.mihalic1
08:40 19.10.2017.

mnogo ih je probalo svi su željni vlasti radi vlasih interesa može samo sanjati

VL
DU
Deleted user
08:52 19.10.2017.

Ovako izgleda novi poboljšani model Borisa Jeljcina. Jeljcin, to je onaj Ruski predsjednik koji je dirao žene na nepristojan način a čašica mu je uvijek bila blizu. Za čije vladavine je Rusija skoro propala da nije došao Putin, Rusija ne treba takve vladare. Europa ima takvih na loptate pa se vidi što je ispalo sa Europom. Posebno se tu ističe Hillary i Trumph koji se ni po čemu ne razlikuju od ove kandidatkinje koji se samo slikaju i obećavaju za razliku od ljudi sličnih Putinu koji su nešto konkretno napravili za običnog čovjeka.

VL
AR
Armagedon
13:20 19.10.2017.

može probati, a mogla bi je i noć pojesti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.