Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MOBLIZACIJA UKAZUJE NA KAOS'
Povratak na članak

Ruska oporba upozorava Zapad: Samo vojni poraz u Ukrajini može srušiti Putina

„Vodstvo nije adekvatno. Putin je zapravo stvorio takav sustav u kojem vladaju kaos i kriminal, i odsustvo iskrene motivacije“, navodi Gudkov

Komentari 18

NI
Ninica
15:23 24.09.2022.

Vijest " India today" da je Xi Jiping u kućnom pritvoru i da je PLA preuzela kontrolu nad vojskom.

VL
DD
disinfo.detector.media
23:19 24.09.2022.

Genocid nad krimskim Tatarima se nastavlja Prema portalu "Krim SOS", oko 90% sudskih poziva na #Krim primili su krimski Tatari. U isto vrijeme, Krimski Tatari čine 13-15% stanovništva poluotoka.

VL
DD
disinfo.detector.media
20:13 24.09.2022.

"Tijela petero djece pronađena u masovnoj grobnici u Izyumu🥲 Šef istražnog odjela policije Harkovske oblasti Sergej Bolvinov rekao je da je na mjestu masovne grobnice pronađeno 447 tijela mrtvih. Od toga su 194 muškarca civila, 215 žena, 22 vojnika i i 5 djece. Među njima 11 tijela čiji spol još nije utvrđen. “Mnogim mrtvima nedostaju udovi, vezane ruke, rane od gelera, ozljede glave i prsa, nedostaju genitalije, slomljena rebra, ubodne rane, probojne rane od metaka, užad na vratu”, rekao je Bolvinov."

VL
FU
Fusnota
15:50 24.09.2022.

Neka naprave referendum.

VL
DU
Deleted user
15:25 24.09.2022.

Jel ovaj zapad toliko oglupio ili samo mediji misle da su ljudi glupi?

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
09:31 25.09.2022.

Glavni tajnik Ujedinjenih naroda izjavio je da Ukrajina nije podnijela zahtjev za registraciju granice od 1991. godine, pa država Ukrajina ne postoji...UN-a Ban Ki-Moon dao je zapanjujuću izjavu čija je distribucija zabranjena u ukrajinskim medijima i na internetu. Ukrajina nije registrirala svoje granice od 25. prosinca 1991. godine. UN nije registrirao granice Ukrajine kao suverene države. Stoga Rusija ne krši prava u odnosu na Ukrajinu. Prema Sporazumu ZND-a, teritorij Ukrajine je administrativni okrug SSSR-a. Stoga se nitko ne može kriviti za separatizam i nasilnu promjenu ukrajinskih granica. Prema međunarodnom pravu, država jednostavno nema službeno priznate granice. Kako bi riješila ovaj problem, Ukrajina mora završiti demarkaciju svojih granica sa susjednim državama i dobiti suglasnost susjednih zemalja, uključujući Rusiju, na njihovu zajedničku granicu. Potrebno je sve dokumentirati i potpisati ugovore sa svim susjednim državama. Europska unija je obećala podršku Ukrajini u ovom važnom pitanju i odlučila pružiti svu tehničku pomoć. Budući da je Rusija pravna sljednica SSSR-a (to potvrđuju i odluke međunarodnih sudova o imovinskim sporovima između bivšeg SSSR-a i inozemstva), zemlje Ukrajina, Bjelorusija, Novorusija pripadaju Rusiji i nitko nema pravo raspolagati ovog prostora osim Rusije. Ukrajina nema granica. Država Ukrajina ne postoji (i nikada nije postojala!).

VL
BI
billynik
15:21 24.09.2022.

Ovakvi članci vrijeđaju zdrav razum čitatelja.

VL
MA
Matkovic
15:34 24.09.2022.

Ovo izgleda opisuju hrvatsku?

VL
Avatar zong
zong
15:48 24.09.2022.

Hahahaha, znaju to na zapadu jako dobro, samo im je guciza malo prenisko da to i ostvare....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.