Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stavljena na listu bjegunaca
Povratak na članak

Ruska novinarka pobjegla iz kućnog pritvora: 'Smatram se potpuno nedužnom'

Ovsjanikova je u kolovozu kažnjena s dva mjeseca kućnog pritvora zbog prosvjeda u srpnju na kojem je pored Kremlja stajala s plakatom koji je ruskog predsjednika Vladimira Putina nazivao ubojicom, a njegove vojnike fašistima.

Komentari 1

KR
KrešimirToromanović
15:37 05.10.2022.

Ona se je vratila jer nije mogla vani zaraditi da izdrzava sebe i kcer. Stavili je u kucni pritvor u kome mora sama sebiu kupovati, pa joj bolje odgovara da je zatvore i da ih drzava hrani, da su rusi pametni da je ne zatvaraju, nego da joj uvecaju rok kucnog pritvora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.