Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETI JOJ ZATVOR

Manekenka ubila muža: Tražio da skuha večeru za njega i ljubavnicu

Ruska policija
Reuters/PIXSELL
03.12.2020.
u 13:33

Sudokova se proslavila na raznim naslovnicama najpoznatijeg modnog časopisa Vogue te je često pozirala i za modnih časopise diljem svijeta.

Jedna od najpoznatijih ruskih manekenki 26-godišnja Lilia Sudakova optužena je za ubojstvo muža kojeg je izbora jer je u njihovu kuću doveo ljubavnicu i tražio da im skuha večeru. 

Muž ruske manekenke 28-godišnji Sergey Popov te večeri u pijanom stanju u kuću doveo ženu koju je upoznao u obližnjem baru te tražio od Sudakove da im pripremi večeru. Sudakova je tada u bijesu nožem izbola muža i odmah pozvala policiju, no za njenog muža je već bilo prekasno, , prenosi Mail Online.

Međutim, njezina majka Irena Sudakova (48) policiji tvrdi da se situacija nije odvila ovako te da je njezina kćer posegla za nožem u samoobrani. Otkrila je kako je njezina kćer godinama žrtva obiteljskog nasilja te da je ovo samo jedan od incidenata koji joj je Popov priredio.

- To je bila bolesna ljubav. Moj je zet bio alkoholičar i nasilnik. Iako je glasio kao kompjuterski genij i uživao u povlaštenoj tituli, nije bio dobar čovjek. Više sam puta svjedočila njegovoj agresivnosti - ispričala je Irena Sudakova.

Ona je kazala policiji kako je njezin zet došao kući pijan i naredio njezinoj kćeri da skuha večeru za njega i nepoznatu ženu.

- Nakon što joj je naredio što da radi, sklonio se od nje, ali se vratio dok je ona sjeckala povrće za salatu. Počupao ju je za kosu i udario u noge. U tom se trenutku Lilia pokušala obraniti i slučajno ga ubola nožem. Moja je kćerka ovdje žrtva, ovo je bila samoobrana - dodala je žrtvina majka. Lilia Sudakova priznala je policiji u prvom trenutku da je to učinila iz bijesa i ljubomore, no kasnije je to negirala i branila se da je sve to bila samoobrana. Ako je osude, mogla bi dobiti 15 godina u zatvoru u Rusiji.

Sudokova se proslavila na raznim naslovnicama najpoznatijeg modnog časopisa Vogue te je često pozirala i za modnih časopise diljem svijeta. 

Ključne riječi

Komentara 7

VI
vidum
16:20 03.12.2020.

Oprostila bi ona njemu ljubavnicu, ali manekenka i kuhanje.....

NE
Nepokolebljiv
14:24 03.12.2020.

Lose rezoniranje i slaba informiranost jadne supruge! Trebala ih je pozvati na odmor u Hrvatsku, o njenom trosku, i jednostavno ih na ulici zgaziti autom. Kostalo bi ju manje nego porcija cevapa!

LI
liliZG
16:17 03.12.2020.

pa tu ima olakotnih okolnosti za uvjetnu kaznu, zar ne???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije