Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA SOFTVER

Rušila je Mamića i Bandića, a sad se mnogi tresu zbog nje: Tko je šefica europskog ureda koji je ulovio Žalac

11.11.2021.
u 13:13

Laptoš je gotovo pet godina bila ravnateljica USKOK-a, a za njezina mandata pokrenute su mnoge visokoprofilirane istrage, uključujući one protiv Zdravka Mamića i pokojnog zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića. Te su istrage okončane podizanjem optužnica, a u Mamićevu slučaju jedna od tih optužnica završila je i pravomoćnom osuđujućom presudom. Kao zamjenica ravnatelja USKOK-a, s Vanjom Marušić, sadašnjom ravnateljicom USKOK-a, vodila je istragu te kasnije zastupala optužnicu u aferi INA-MOL protiv bivšeg HDZ-ova premijera Ive Sanadera.

Komentara 27

MI
Mislav28
13:48 11.11.2021.

Ja sam za to da se ukine naše pravosuđe i da se predaju ovlasti strancima da se bave korupcijom , al bi adzovci bježali iz Hrvatske sa vrećama novaca.

SS
simpatican.simpa
15:05 11.11.2021.

Kad će početi hapsiti suce, ekipu iz DORH-a, USKOK-a zbog kršenja Zakona i Ustava RH, zbog prikrivanja i poticanje na korupciju, zbog primanje mita. Nije fer da se sva krivica svaljuje na HDZ i ostale stranke nisu oni sve sami krivi, nisu jedini bili u napasti. Kad se to dogodi onda ima nade jer njezini kolege su izvor problema i korupcijske pandemije. Što je Hrvatska dobila suđenjem Sanaderu u slučaju MOL - ništa, izgubili nadzor, upravljanje nad profitabilnom firmom, izgubili mnoga radna mjesta , što smo dobili u slučaj Bandića - ništa, trakavica se nastavlja jer još čitaju spis na stranici broj 12456...Što se dobilo u slučaju Mamić - kaos u pravosuđu, korumpiranost

RO
roland
13:42 11.11.2021.

Ništa ona ne može bez suda i političke odluke. Samo što sada politička odluka ne dolazi iz HDZ-a, nego od tajnih nalogodavca iz EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?