Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamjena veleposlanika
Povratak na članak

Rusiju napušta Tonči Staničić, a dolazi Tomislav Car

Nakon osam mjeseci, razlozi rošade, kažu nam upućeni iz diplomatskih krugova, privatne su prirode i vezani su za Staničićevo zdravlje

Komentari 6

LO
lokun
10:13 24.06.2018.

Vesna Pusić i Stope Medić kadroviraju i danas. Tko je stavio Zvonimira Petešića Frku za šefa kabineta, lika sto ga je Vesna Pusić poslala za ambasadora u Maroku a ovi ga htjeli vratiti jer nije imao nikakve uvjete(postoji dopis u Ministarstvu) a koje je kasnije stekao i odlikovan. Takve pismene kadrove i dalje stavljaju Stjepan Mesić i Vesna Pusić koja kao nije u koaliciji s HDZ-om a i danas vodi svoje resore školstvo, vanjske poslove.. BesVesna Pusić i Stope Medić kadroviraju. Tko je stavio Zvonimira PetišićavFrku za šefa kabineta lika sto ga je Vesna Pusić poslala za ambasadora u Tunis a ovi ga htjeli vratiti jer nije imao nikakve uvjete, Besna Pušić upravlja kao nikada! Vi birajte HDZ!

VL
PR
prajdali100
01:51 24.06.2018.

Pa tko više gura Mesićeve i Pusičkine " kadrove" !??? Što nam se ovo događa ??? Nevjerojatno.Možda je stvarno došlo vrijeme da i Plenki i Kolinda odu......

VL
PP
pp
23:19 23.06.2018.

Pusić, Mesić? Da se on nije zabunio pa mislio da je jugoslavenski diplomat?

VL
MO
morejeslano
08:35 24.06.2018.

Pise: "U Rusiji bi ga, isto neslužbeno, trebao zamijeniti drugi profesionalni diplomat, Tomislav Car, trenutačno hrvatski predstavnik u Političko-sigurnosnom odboru (POS) Europske unije u Bruxellesu. " EU diktatori ništa ne prepuštaju slučaju, Stančić je očito imao previše prijateljski odnos saa Rusima. Jadna Hrvatska, opet je sluga, samo ovaj put EU diktatorima.

VL
DE
Deseti
23:27 23.06.2018.

Jedan komunista drugi komunista , bravo Plenkovicu

VL
SS
sokac sa drave
11:47 24.06.2018.

A dali su i jedan i drugi nasi ugledni,sposobni dalmatinci?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.