Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločin i kazna
Povratak na članak

Rusija zabranila psovke: Za krivu riječ kazna 1500 dolara, čak i na internetu!

Rusi su poznati po ''živopisnom'' govoru pa tako smo za muški spolni organ koriste 1200 različitih izraza. Kako će se suzdržati od kršnjena zakona, teško je i zamisliti

Komentari 9

Avatar noesiss
noesiss
10:02 02.07.2014.

Svaka cast Rusima, konacno malo zdravog razuma. Svima je muka vise od izopacenog, perfidnog i perverznog zapada. Ruska klasa i kultura nemaju paragona.

VL
VU
vucko
10:44 02.07.2014.

Sa Rusima nemam mnogo veze iako su i oni u Njemackoj ,koju su "oslobodili" od nacizma ostavili svoje tragove koji su ostavili i na citavom Balkanu,od sjevera do juga.Ja sam vec 53 god. u Njemackoj i smeta me kad dodjemodjem u Hrvatsku da su mnoge konverzacije "oplemenjenim" balkanskim jezikom sto nije dobro za cuti a kamo li prevesti strancima.Ostalo mi je u sijecanju da je nekoc na radio Zagrebu ,koji se je jos nalazio u Vlaskoj 106 bile emisije protiv " psofke i kletve " , danas toga vise nema , a i to je jedan pokazatelj kulture ,jednog naroda.

VL
Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
15:20 02.07.2014.

..pa nije loša ideja. Psovke su i tako obično samo rezultat frustracije, manjka argumenata i opće nekulture. Svijet nebi ništa vrijednog izgubio njihovom zakonskom zabranom. No pravi "komunikacijski siledžije" znaju nekome izazvati psihološke traume bez i jedne psovke.

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:23 03.07.2014.

Odlicno i jako pametno. Dosta je bilo Hollywoodske nekulture spojene s propagandnim pranjem mozga. Mi bi kupili vas film ali zao nam je u njemu ima jako puno psovki sto se kosi s nasim zakonom tako da ga (vase smece)) pokusajte prodati nekome drugome. Ha, ha, ha... Vec vidim furiozni odgovor u kojem ce biti optuzeni za "cenzuru"

VL
DU
Deleted user
20:34 02.07.2014.

Zanimljivo bi bilo vidjeti kako će se Srbi tome prilagoditi.Inače, psovka je stvar osobnosti , osobne (ne)kulture , osobne i iskrene ispovijedi Pred Bogom...

VL
AR
ariel16
12:31 01.08.2014.

ovaj clanak je objavljen na tako senzacionalisticki nacin kao da je Rusija jedina zemlja koja ima zakon koji regulira ovakve stvari. Pa sto mislite da regulira agencija FCC u SAD- u? na njihovoj web stranici cete takoder naci stavke zakonaa koje reguliraju " obscene and indecent" sadrzaj.

VL
NE
neboiznadzagreba
12:47 01.08.2014.

Očevi i djeca, Mrtve duše, Zločin i kazna, Braća Karamazovi , Rat i mir, Ana Karenjina, Majstor i Margarita, sve remek djela bez ijedne psovke .

VL
M3
Miške 3
13:40 03.07.2014.

Napišite onda ispravno: zabranio je Putin. I svaka mu čast. Amerikanci su s jedne strane "puritanci" a s druge psuju kao crnački robovi. I to svi: glumci, manekenke, dileri, prostaci, Obama, novinari. Psovati je u Holywoodu "in".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.