Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medvedev
Povratak na članak

Rusija upozorava: Čovječanstvo će biti ugroženo, pokuša li nas Zapad kazniti za rat

Medvedev je prozvao SAD za prolijevanje krvi diljem svijeta, od ubijanja autohtonog američkog stanovništva, američkih nuklearnih napada na Japan i vođenje ratova od Vijetnama do Afganistana.

Komentari 26

Avatar mason
mason
06:45 07.07.2022.

Ne znaju napraviti telefon ili auto a nuklearno oruzje ima I gologuzi Pakistanac. Nema vise prodaje energenata nego moraju zaradit vrceru svojim rukama a ne znaju. Zapad vas izvadio iz sovijetske kaljuze I vratit ce vas natrag,moze uzeti par godina ili deset ali sigurno idete gdje ste bili Medvjedu.ovu.

VL
Avatar mason
mason
06:28 07.07.2022.

Pocela kriza pa cvile I prijete kao Kim Yong.

VL
Avatar * mirno zaspem D *
* mirno zaspem D *
08:15 07.07.2022.

Covjecanstvo je u opasnosti jer ovakve genetske pogreske poput ovog Medonje i onog botoks-hobbita jos uvijek secu slobodno planetom.

VL
Avatar gusjenica
gusjenica
13:12 07.07.2022.

Ljudi njih treba doslovno shvatiti. Oni su bolesno nenormalni.

VL
DU
Deleted user
08:11 07.07.2022.

I Rusi su bili u Afganistanu!

VL
UG
ugota
08:01 07.07.2022.

dali rusi znaju da zapad ima neklurane bombe ako bomardiraju rusijiu ni muhe nace ostati zive ovaj blesavko bez veze prica

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
13:12 07.07.2022.

Neće kaznit Rusiju nego zločince Medvedeva, Putina, Lavrova i ostalu mafijašku kliku.

VL
BU
bubacro
07:47 07.07.2022.

tako je i hico prijetio

VL
DI
Diesel
08:06 07.07.2022.

Ovaj se vratio sa godisnjeg i opet poceo da s....?

VL
Avatar anti azovac
anti azovac
17:51 07.07.2022.

ZAPADNI MEDIJI: NATO se sprema za opkoljavanje i komadanje Rusije i Kine KOMANDA Kopnenih snaga SAD za Evropu i Afriku počela je u Bavarskoj vojnu vežbu Dynamic Front sa oko 3.000 učesnika iz 19 zemalja NATO i partnerskih armija. Vežba će trajati do 24. jula, sa 1.800 američkih učesnika i 1.200 ostalih (iz Velike Britanije, Nemačke, Gruzije, Italije, Poljske, Turske, Finske, Francuske, Estonije…). U vežbu Dynamic Front, koja je startovala 2015-te, biće uključeno 80 artiljerijskih sistema. Ovo oni nastavljaju da „bilduju mišiće“ – od povratka krima u sastav Rusije do danas. A šta im je krajnja namera otkriva, nakon samita alijanse u Madridu, španski Rebelion. Tvrdi da NATO ima ambiciju da uništi suverenitet Rusije i Kine: „NATO se sprema za rat sa svima koji nisu deo njegovog okruženja i namerava da još bliže opkoli Moskvu i Peking. Da se proširi ka južnom Atlantiku i Arktiku, postavljajući operativne baze u Africi, Latinskoj Americi i Antarktiku“. Autor članka Horhe Elbaum navodi da će SAD pokušati da ponovo stvore svetski poredak zasnovan na američkim interesima i da spreče zbližavanje Moskve i Pekinga: „I dalje će raditi na rasparčavanju prokaženih država kako bi bile pretvorene u propale države, a SAD ostvarile kontrolu nad njihovim resursima“. Rebelion ukazuje da su ti planovi alijanse do sada trpeli samo neuspehe, a da militarizacija zapadne ekonomije zasad dovodi samo do sve veće inflacije i nestašice hrane u svetu.

VL
BO
bombarder123
20:12 07.07.2022.

čovječanstvo je upravo radi vas u opasnosti jer ste svi vi tamo na položaju bolesni u glavu i nije vas briga za nikog nego samo vas .bolesnici

VL
Avatar anti azovac
anti azovac
18:18 07.07.2022.

Rusija iznijela nove šokantne dokaze o američkim biološkim laboratorijima u Ukrajini! Sjedinjene Američke Države nastavljaju politiku povećanja vojno-biološkog potencijala, zaobilazeći međunarodne sporazume, rekao je načelnik Jedinice za radijacijsku, kemijsku i biološku zaštitu Oružanih snaga Rusije Igor Kirilov na brifingu o o analizi dokumenata o vojno-biološkoj aktivnosti SAD-a na ukrajinskom teritoriju. Cilj tvrtke Bidenovog sina su infekcije koje štete ekonomiji zemlje Glavni smjer projekata medicinskih tvrtki "Black & Veatch" i "Metabiota", koje financira sin američkog predsjednika Hunter Biden, bile su karantenske infekcije koje bi mogle naštetiti poljoprivredi pojedinih zemalja, objasnio je Kirilov. "Obratite pozornost na izvješće koje su za američku vojsku pripremili 'Black and Witch' i 'Metabiota'." Sukladno dokumentu, paralelno s UP projektima, u Ukrajini su se provodili „Veterinarski projekti“ s oznakom TAP. Njihov glavni fokus je ekonomski značajne karantenske infekcije, u mogućnosti nanijeti štetu poljoprivredi pojedinih zemalja i cijelih regija, kao što su slinavka i šap, afrička i klasična svinjska kuga, visokopatogena influenca ptica i Newcastleska bolest“, rekao je Kirilov. Prema njegovim riječima, američki vojni biolozi bili su posebno zainteresirani za afričku svinjsku kugu - tom uzročniku bila su posvećena dva projekta. „Projekt TAP-3 ima za cilj proučavanje širenja uzročnika AKS putem divljih životinja, u sklopu kojeg su proučavani migracijski p

VL
CE
centirion
16:15 07.07.2022.

Šta god da vi pričali! Na kraju agresori uvijek izgube!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.