Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'neprihvatljivo'
Povratak na članak

Rusija se protivi mogućoj odmazdi za napade na Saudijsku Arabiju

Rusija, po priopćenju, vjeruje da su razmjena napada na civilne mete "izravna posljedica žestokog vojnog sukoba i političke krize u Jemenu".

Komentari 7

PL
@ploto@
07:02 17.09.2019.

Bravo Rusi ! SAD podupire vehabijske mesare,čiji je poglavar naredio da novinara Kashoggija izrežu na komade. Tko podržava takav teroristički režim,ne zaslužuje da ga se ubraja u civilizirane nacije.Saudijskom režimu treba suditi na međunarodnom sudu.Inače je ovo poruka Rusa Amerima - Ostavite se Irana !!

VL
Avatar nekakav
nekakav
06:56 17.09.2019.

rusije ne vjeruje već zna da je ovo samo reakcija jemenaca na uplitanje saudijaca u građanski rat u jemenu. što su tražili, su i dobili.

VL
PA
PaterT
16:19 16.09.2019.

Poslije 11 rujna je SAD imao daleko vise opravdanja napasti Saudijsku Arabiju, zbog cinjenice da je 15 od 19 terorista bili - saudijski drzavljani!!! Pa nije. Kako to, kako to?

VL
40
402
07:07 17.09.2019.

Sada se vidi koliko je Trump u pravu sto je izolirao fasisticki Iran.Sta bi se tek dogodilo da ti ljudi imaju A bombu?Valjda ce Kina i Rusija konacno shvatiti da je vaznija globalna sigurnost od parcijalnh interesa.Po meni nista nije krivo ako US upotrijebi svoja najaca oruzja za te extremiste.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.