Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udar na S. Kavkazu

Rusija se pohvalila: Ubili smo terorista Dokua Umarova!

Doku Umarov
Foto: Reuters video screenshot
08.04.2014.
u 09:40

Šef Federalne sigurnosne službe Rusije (FSB) Aleksandr Bortnikov rekao je da je vođa terorističke organizacije Doku Umarov "neutraliziran" kao rezultat "borbene operacije"

Ruska tajna služba potvrdila je da je ubijen čečenski teroristički vođa sa Sjevernog Kavkaza Doku Umarov, piše RT.

U akciji FSB-a ubijeni su deseci terorista sa Sjevernog Kavkaza, a stotine militanata i njihovih pristaša pritvoreni su. Šef Federalne sigurnosne službe Rusije (FSB) Aleksandr Bortnikov rekao je da je vođa terorističke organizacije Doku Umarov "neutraliziran" kao rezultat "borbene operacije".

"Riješili smo terorističke napade u Volgogradu i Piatigorsku"

Ruska tajna služba izvela je 33 protuterorističke operacije u prva tri mjeseca ove godine, u kojima je ubila 13 terorističkih vođa i još 65 članova "terorističkog podzemlja", a više od 240 terorista je uhićeno. Bortnikov je kazao da su posebne operacije izvodili tijekom Zimskih olimpijskih igara u Sočiju, a riješili su i nekoliko samoubilačkih bombaških napada.

– Riješili smo terorističke napade u Volgogradu i Piatigorsku – kazao je Bortnikov i dodao kako je tajna služba, zajedno sa policijom i istražnim odborom uhitila grupu osoba uključenih u pripremu i izvođenje tih zločina.

>>Vođa čečenskih pobunjenika koji je prijetio napadom na OI u Sočiju mrtav?

>>Čečenski vođa Doku Umarov tvrdi da je naredio napade na Moskvu

Komentara 30

SK
sladja_kava
10:48 08.04.2014.

kad su ameri kao ubili bin ladena onda se nisu hvalili i bacili ga kao u ocean hehe

FO
Folirant
10:44 08.04.2014.

Ni malo mi ga nije zao.Ova bradata spodoba ubijala u ime Alaha.Da nije tuzno bilo bi smijesno.

PP
pp
09:59 08.04.2014.

Bravo. Tako treba s tim islamskim teroristima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije