Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Carnivac-Cov
Povratak na članak

Rusija registrirala prvo svjetsko cjepivo protiv koronavirusa za životinje

Klinička ispitivanja Carnivac-Cova, koja su započela prošlog listopada, uključivala su pse, mačke, arktičke lisice, nutrije, lisice i druge životinje, rekao je zamjenik šefa Rosselkhoznadzora Konstantin Savenkov.

Komentari 2

MP
miroslav.petkovic.7564
09:24 31.03.2021.

Rusija je zaregistrirala i cetvrto cjepivo Sputnjik lajd koje se primjenjuje samo u jednoj dozi. Inace ovdje u Rusiji epidemija je jako opala imaju pet zarazenih na sto tisuca stanovnika...Velika pobjeda ruske medicine napravili cjepiva ko pola svita.Vec ga registriralo sezdeset zemalja. ...Sta kazu domaci amerikanci bit ce pelcovanja...

VL
ST
stanoe
19:58 23.04.2021.

Rusi su tako cjepivo napravili za one sto na njih laju umjesto da im se ispricaju sto su njihovi preci dolazili na rusku zemlju ubijati ruse. To je poseban soj ljudi na koje ne djeluju obicne vakcine kao na drugi normalan svijet nego ih treba cijepiti veterinarskim preparatima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.