Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raketni sustav Avangard
Povratak na članak

Rusija rasporedila prve hipersonične projektile

Pentagon je poručio priopćenjem da "neće ocjenjivati ruske tvrdnje" o mogućnostima Avangarda.

Komentari 20

Avatar mason
mason
07:44 28.12.2019.

Chernobyl nije nisto naucio sirotinju. Oni bi da budu jaci od Amerikanaca, a ruski gross domestic product (BDP) je manji od samo Californije . Broj samoubojstava u ruskoj vojsci kontinuirano raste, zna se zasto.Nadam se da ce to oruzje izdrzati dok te KGB komunjare koji vladaju tamo pokrepaju.

VL
RI
rimac444
23:52 27.12.2019.

To će nahraniti gladan ruski narod, koji stenje pod čizmom diktatora i komunjarske partije.

VL
Avatar Moloh
Moloh
11:24 28.12.2019.

Potemkinova sela su ruska tradicija.

VL
Avatar Foton
Foton
23:34 28.12.2019.

Protiv hipersonickih raketa nema obrane. Ali nema ni od onih 5 puta sporijih, a te i Ameri i Rusi imaju na tisuce. Prema tome, nista se ne mjenja.

VL
NE
Nepokolebljiv
02:26 29.12.2019.

HINA uobicajeno nema pojma o materiji o kojoj "izvjestava" jer jedna baterija projektila je postavljeni u Orenburskom kraju jugozapadnog Urala! Hipersonicni projektil je "jedrilica" koja se spusta iz bliskog svemira pod utjecajem gravitacije i inercije - nema vlastitih "motora" a u bliski svemir ju dopremi staromodna raketa! Hipersonicni projektil - jedrilica je upravljiva iskljucivo programom unaprijed upisanog u memoriju jer kada je u silaznoj putanji svaka komunikacija je onemogucena omotacem plazme oko projektila koji nastaje radi silne brzine trenja kroz atmosferu.

VL
JJ
Jokoovo Jokoono
12:07 28.12.2019.

Nisu Russi bas tako sirimlasni . Prosjecna placa prema svjetskoj banci je 810 Eura. To je 4 puta manje nego na Zapadu ali cijene goriva i mnogih poljoprivrednih i industrijskih proizvoda su tri puta nize nego u EU. Bilo kakoo bilo Rusija postaje najjaca vojna sila Svijeta.

VL
JJ
Jokoovo Jokoono
12:47 28.12.2019.

Nek se sada i nad nama Burom sve raznese Stijena puca, dub se lama Zemlja nek se trese Mi stojimo postojano Kano klisurine Proklet bio izdajica Slavo domovine!

VL
BA
Barbasmora
12:42 28.12.2019.

Mi nismo u stanju kontrolirat svojih granica a ti se smijes slovencima koji čuvaju vanjsku schengenski resnici kako mi nikad necemo bit u stanju cuvat svoje. A reci mi zasto su Ameri tako zabrinuti ...ako si mozda to primijetia...ali mislimim da ne vidiš ni prst izpred svog nosa.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
07:58 28.12.2019.

Evo vidlm javili se strucnjaci za AVANGARD haha samo neznam znajuli napravit pracku ili SAMAR za magarca. .Tako su jucer Slovenska policija zaustavila Ruskg pijanistu na granici. Bio mu prikopcan aparat za okretanje notni zapisa.Slovenci mislili daje bomba hahaha. Balkanskaa posla.Polozili decka na pod dva sata drzali strava.Pa mene ovdje u Moskvi kontrolirali u sitne sate. Pokaza im Putovnicu ma nisu je ni otvorili. Vrlo vrlo korektno i sluzbeno.Fali jos moj prijatelj ANTE PORTAS da objasni o AVANGARDpod kojim kutom leti. U Amera prije tri nedilje potonija novi vojni brod strava nasi nisu pisali dase nebi saznalo Sretoh ovdje jednog Amerikanca kaze daje Kapetan potonulog broda . Kaze avioni nam padaju svaki pet dana civilni ili vojni strasno.Ima tu ljubomorni jadnika slusam ovdje Rus analiticari smiju se Amerin kazu pomocemo Amerin u izradi soficiranog naprednog oruzja. Kazu samo dane kmece. Ovdje se radi i gradi vidili ste nesretni Ukrainci potpisase sa Rusima ugovor o plinovodu. Nema se kud nemaju nesretnici za kave. I jos 25% jeftiniji dobili a sve ce od prijatelja Amera kupovat trala lala. Rusi napravise gigantski most i vlakovi saobracaju snjime. Kosta preko sest ipol milijardi eura.Pa izgradise plinovod SILA SIBIRA za Kinu. Hoce INDIJA dvi KOREJE i JAPAN graditi sa Rusima. Evo za deset dana bit ce gotov TURSKI TOK za pola god i SJEVERNI TOK za Njemacku . A ovaj gigant plinovod dugacak 8500km. Ali ce Rusi kasirat lovu i punit kase.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.