Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LET RAKETA

Rusija raketama napala džihadiste u Siriji s brodova u Sredozemlju

Vojni brod
Foto: YT/Screenshot
19.08.2016.
u 18:00

Nakon udara zapovjedni položaj i teroristička baza u Daret Ezai, zapadno od Alepa, kao i tvornica te skladište municije u području Alepa, uništeni su

Rusija je objavila u petak da je raketama napala džihadiste u Siriji s ratnih brodova raspoređenih u Sredozemlju, nakon što je ovog tjedna počela koristiti aerodrom u Iranu za polijetanje svojih bombardera.

"Brodovi s lansirnim rampama Zeleny Dol i Serpuhov ruske flote na Crnom moru izveli su danas tri lansiranja krstarećih raketa na ciljeve terorističke skupine Fronta Al-Nusra" u Siriji, objavilo je rusko ministarstvo obrane u priopćenju.

"Nakon udara zapovjedni položaj i teroristička baza u Daret Ezai, zapadno od Alepa, kao i tvornica te skladište municije u području Alepa, uništeni su", ističe se u priopćenju.

Let raketa odvijao se "iznad nenastanjenih zona kako bi se zajamčila sigurnost civilnog stanovništva", potvrdilo je ministarstvo.

>> Nove napetosti između Moskve i Kijeva: Putin doputovao na Krim

Ključne riječi

Komentara 31

DI
dokazano.istinito
20:27 19.08.2016.

tu gde rusi raketiraju nema ni skola ni bolnice (vise)

Avatar Idler 3
Idler 3
18:55 19.08.2016.

A jesu li nakon tih raketa snimili onog dječaka iz Alepa ?!

Avatar mason
mason
19:09 19.08.2016.

Da vidimo slike toga sto su Rusi unistili .O sigurnosti civila smo vidjeli sliku djecaka iz Alepa starog samo 5 godina i srusenu zgradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije