Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUTINOVA ANEKSIJA

Rusija pripojila 15 posto Ukrajine: Kijev traži ulaz u NATO, Moskva prijeti nuklearnim ratom

30.09.2022.
u 21:06

U dvorani Georgijevski u Velikoj palači Kremlja ruski predsjednik Vladimir Putin, pred stotinama ruskih zastupnika, vjerskih službenika i dostojanstvenika potpisao je danas pripajanje četiriju okupiranih ukrajinskih oblasti Rusiji, rekavši da su "ljudi napravili svoj izbor, nedvosmislen izbor" i da je aneksija dijelova Ukrajine "volja milijuna ljudi". Sjedinjene Države nikada, nikada, nikada neće priznati pripajanje ukrajinskog suverenog teritorija, poručio je američki predsjednik Joe Biden

Ključne riječi

Komentara 76

Avatar krcedolac
krcedolac
08:03 01.10.2022.

Evo prilike za mobilizaciju vojske....😝😝😝

Avatar drug Joža
drug Joža
08:48 01.10.2022.

Ne smijete zaboraviti da u ovom ratu u Ukrajini ne smijemo vjerovati informacijama ni s ukrajinske ni s ruske strane. Obje strane maksimiraju svoje uspjehe, a minimiziraju uspjehe druge strane, odnosno ni jedna ni druga strana ne priznaju svoje stvarne gubitke. Ne smijemo vjerovati ni zapadnim medijima, jer oni “navijaju” za Ukrajinu, pa tako i pišu. 

PH
Petarstijena-HR
08:38 01.10.2022.

Zapadne zemlje vode senilne i glupe osobe,nezrele osobe,nerazumne osobe..,neiskusne osobe poput Hr..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?