Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zračni napad
Povratak na članak

Rusija ponovno bombardira Idlib

Vlada se priprema na ofenzivu u fazama kako bi vratila Idlib, no Turska, čija vojska ima niz promatračnica uz granicu pobunjeničke zone, upozorava da se takav napad ne provede

Komentari 19

Avatar Bokac75
Bokac75
14:45 04.09.2018.

Samo naprijed! Trebe jednom za svagda stati na put islamskim teroristima i njihovim zapadnim friendovima.

VL
DU
Deleted user
13:40 04.09.2018.

Da takva oporba naoružana do zuba zauzela dio Europe ili Amerike zvali bi ih teroristima. U Ukrajini opet druga priča, oporbu zovu separatistima i Ruskim plaćenicima. Ali ovi u Siriji iako su zapadni plaćenici nisu separatisti ni teroristi.

VL
Avatar nekakav
nekakav
17:08 04.09.2018.

hehe, pa kako to da sad strahujete od 'civilnih žrtava', a kad su ameri razarali mosul i raqqu, to niste baš pratili..? ne kužim, ameri su mosul gađali streljivom koje uništava samo teroriste, dok civile ne dira..? internet vam je pun snimaka raqqe u siriji i mosula u iraku. pa mi molim vas recite kolko je po vašoj procjeni tamo moglo stradati civila...? ono, grad sa 2 mil stanovnika razoren do temelja. kolko je moglo biti žrtava, da mi je samo znati... kao i u jemenu, šutite. da su rusi bar malo bezobzirni, pa da taj grad rastave na proste faktore, zabrane pristup medijima pola godine, i razbiju sve komunikacije tamo i u okolici, blokiraju satelitske veze (sve to inače mogu), pa da mjesec dana zapad ne zna što se događa. i koga briga za 20.000 ubijenih terorista, koji su klali djecu pred kamerama?! za vas je to oporba, pobunjenici?! ne postoji oporba u siriji! ako je vama oporba skupina naoružanih ljudi, koji kolju, ubijaju, razaraju, e onda imate problem. ne samo u glavi. već i u gaćama. ovu priču treba završiti, nema više nikakvih dogovora i pregovora, bandu otjerati. u idlib je inače otišla svaka skupina koja se 'predala' u siriji. sa svojim obiteljima. to će biti najkrvavija bitka sirijskog naroda. i recite kolko ćete prikupiti novaca na tu sirotu djecu? koja su sirotinja radi vas, šutljivih?

VL
KI
kir765
17:51 04.09.2018.

rusija je bombardovala placenike americke cionista i saudijaca a ne neki oporbu To su americki teroristi placeni da razore siriju amerima bi bilo bolje da su ih poslali u izrael da srede cionisticke zlocince i onoga zurufa koji stalno la je

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:21 04.09.2018.

"Umjereni teroristi" Al Qaide i ISIS, uz stalnu pomoc Izraela, Britanije i SAD spremaju pod hitno jos jedan false flag "kemijski" incident, medjutim sada ce trio fantastikus sponzora terorizma morati raketirati Ruse s obzirom da oni bombardiraju ubacene teroriste, alii im malo laznu zalopojku o "ugrozenosti civila" kvari vehabijska Saudijska Arabija koja svakodnevno pobije 30-40 djece u Jemenu a jos is 100 umre od gladi i epidemije kolere a o svakodnevnom kokanju Palestinskih civila u Gazi da i ne pricam, medjutim to ne "zabrinjava" rezime u Tel Avivu, Londonu i Washingtonu niti tzv. opsevatorij koji se sastoji od jednog covjeka u Cowentry-u u Engleskoj.

VL
KA
KaraMarko
17:48 04.09.2018.

Rokaj tu bandu koja je finansirana sa zapada...

VL
ST
stomugromova
20:38 04.09.2018.

HINA,HRT i drugi mediji ,radikalne islamske teroriste nazivaju pobunjenicima.Vrijeme je da se svi pregrupiramo i krenemo u borbu protiv Soroša I njegove kriminalne organizacije ,koja je napravila kaos i nered po cijelom svijetu.

VL
AA
AAAAAA
21:46 04.09.2018.

ko ono gurnu Tursku u NATO?! prije bi Rusija trebala u NATO nego turska.

VL
Avatar strazar
strazar
06:22 05.09.2018.

Sto radi strana drzava turska na sirijskoj teritoriji. grade promatracnice jel.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.