Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 70 godina

Rusija planira od Njemačke tražiti ratnu odštetu od 4 bilijuna eura

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
04.02.2015.
u 18:47

Procjenjuje se da će Moskva od Berlina tražiti 4 bilijuna eura odštete, a takav potez tumači se kao odgovor na sankcije zbog sukoba u Ukrajini

Komentara 217

RA
radiomilevabeograd
19:24 04.02.2015.

Njemci su taj dug već otplatili.Nije li pola Njemačke bilo pod jarmom Rusa od 1945 pa do devedesetih.Tko će Njemačkoj platiti što joj pola države nije bilo u mogučnosti da stvara I privređuje pola stoljeca.Njemačkoj.Poljskoj.Češkoj,Madđrskoj,Rumuniji,Bugarskoj,Litvaniji,Ukrajini I svima ostalima.Gotovo polovina svijeta je patila zbog komunizma u SSSR .Kuba ,Kina,Koreja I neki drugi I dan danas pate.Da nije bilo Rusa ne bi ni mi 'uživali"u komunizmu.Postojanje Rusije je unazadilo svijet za milion svijetlosnih godina.Oni bi trebali plačati oštetu cijelome svijetu a počevši od vlastitog naroda kojeg su pobili vise nego li Hitler I Njemačka.

DU
Deleted user
19:10 04.02.2015.

I kako će Rusija natjerati Njemačku da joj plati ratnu štetu?

DU
Deleted user
18:59 04.02.2015.

koga briga što oni traže

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije