Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

„Rusija naših snova” - knjiga Zlatka Dalića predstavljena u dvoranama „Barun Trenk” u Vinkovcima

„Rusija naših snova” - knjiga Zlatka Dalića predstavljena u dvoranama „Barun Trenk” u Vinkovcima
Foto: Promo
1/5
21.01.2019.
u 16:14

U dvorani poznatoga vinkovačkoga restorana Barun Trenk u petak, 18. siječnja, predstavljena je knjiga „Rusija naših snova“, priča o nevjerojatnom svjetskome uspjehu hrvatske nogometne reprezentacije pisana riječima Zlatka Dalića.

Prepuna dvorana restorana „Barun Trenk” ponovno je oživjela najljepše trenutke povijesti hrvatskoga nogometa te veličanstvenu atmosferu koja je tresla cijelu Hrvatsku ovoga ljeta. Mnogobrojni posjetitelji uživali su u održanoj tribini, osobnim iskustvima te zanimljivim pričama najpoznatijeg izbornika, ali i strpljivo čekali na potpisivanje vlastitog primjerka ove knjige. Tribinu je organizirao Rotary club Vinkovci 1937, a Zlatko Dalić je pozdravljajući sve okupljene istaknuo kako mu je to dosada najposjećenija promocija od svih održanih.

Foto: Promo

Ovaj restoran s dugom tradicijom organiziranja zanimljivih događanja nezaobilazno je mjesto okupljanja za Vinkovčane. U ugodnoj atmosferi uz raznoliku gastronomsku ponudu, idealno je mjesto gdje se mogu održavati ovakva i slična događanja. Barun Trenk je sinonim za najbolju kvalitetu usluge u ponudi restorana, a ljubaznom i pristupačnom osoblju svaki gost je podjednako poseban i važan.

Foto: Promo

Topla atmosfera restorana garancija je da ćete se posebnih životnih trenutaka koje odlučite provesti u njemu, zajedno s vašim najmilijima uvijek rado prisjećati. Osim toga, u ponudi restorana nalazi se i usluga cateringa te savjetovanje oko uređenja i organizacije događanja. Svim posjetiteljima na raspolaganju su parkirališna mjesta, a restoran se nalazi na adresi Ulica Stanka Vraza 13a u Vinkovcima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije