Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajednički manevri
Povratak na članak

Rusija, Kina i Iran Trumpu: Mi smo gospodari Bliskog istoka

Ove vježbe su i jačanje pozicije sirijskog predsjednika Bashara al-Assada

Komentari 11

NE
Nepokolebljiv
02:11 29.12.2019.

Silno impozantna tvrdnja o najjacim mornaricama na Kaspijskom jezeru: iranskoj i ruskoj mornarici! Reciprocno Madarska ima apsolutno najjacu mornaricku flotu na Balatonu!

VL
Avatar mason
mason
04:11 29.12.2019.

Ok. Sad sve mogrante sa zapada poslati u Russiju, Kinu i Iran njihovim gospodarima.

VL
Avatar mason
mason
05:02 29.12.2019.

Kolko Russija ima nosaca zrakoplova?? Nema niti jedan ali vise od 0. Ima pola nosaca u Siriji, pola sovijetskog progutala vatra hahaha.Iran ima 3 ribarska a China americke kopije .

VL
NE
Nepokolebljiv
02:15 29.12.2019.

Nekako je novinarskom "strucnjaku" za Bliski Istok promaklo da Ameri imaju redovite mornaricke manevre a snagama Republike Vjetnam i Filipina u Juzno kineskom moru a Ameri su dobili na uportebu bazu u Tonkinskom zaljevu.

VL
DS
Damir Sajko
11:52 29.12.2019.

Imam osjecaj da su tvoji ameri popusili i da i dalje puse u Siriji i oko nje , nikad kraja bahatosti americke birokracije koja jednostavno maltretira sve od saveznika do izmisljenih neprijatelja jer imperija je na izdisaju. Jos da see petro dolar vrati kuci i evo ti sranja a ona obicno zavrse tamo i gdje su pocela . Amerika je duboko podjeljeno drustvo i nece dugo tako moci funkcionirati.

VL
IV
ivanbalic
09:23 29.12.2019.

Najveca greska okupatoraske amerike je,da uvode sankcije Rusima,Kinezima,Irnacima,jer te su sankcije samo jos vise pojacale suradnju tih drzava,koje i Njeamcka podrzava,Njemacka je apsolutno na strani Rusa,Kineza,jer to su najveci uvoznici Njemacki proizvoda i tehnike.

VL
TO
Toni66
01:27 29.12.2019.

Kada 40 država Nato pakta i prijatelja sa Amerikom održavaju vježbe onda je to normalno jednostavno legalno ... I ne zabrinjacva nikoga . Jer znaju svoji su i vježbaju se kako se ratuje pobjeđiva ju teroristi , smo ne ovine ovi koje Amerika šalje Europu da se vrate doma nakon obavljenoga posla . Naravno pravi krivi ti nisu živi ili su u Gwanranmu ! Ovi zaostali slabi vidjeli kako je to pametno veselo potrebno pa i oni moaju da se demokratski ponašaju da bi ih svijet priznao i obožavao cijenio .... Najnormačlnije je da svako ima svoje prijatelje ni sveznike . Naravno ovi jadnici zaostaju daleko iza NATO saveza ali se trude da baš ne ispadnu jedini bjeda i lude . Tako da vesela budučnost je tu kad budu svi jednako jaki kao demokratori ... Znamo da oni koji su slabi pojave se njih par sa nožecima i par kalašnjikova to je bijeda dolete jaki dečki sa puno E16 i puno raketa pa oderi 6 godna ili 19 kao u Afganistanu i ubiju cijelu ISil državu više poglavica okolo drugih država napravi se kameno doba Siriji .Narvno ostave Teroristi i Kurdi Turci islamisti i njima isti pa gledaš kako se Assad muči sa tim skupa sa naivnim slabim Putinom. Naravno rugati se možeš do iznemoglosti, jer si zadovoljio Izrael u potpunosti i sve očistio sredio oo njega da se ne sekira ..... I sad gledaš plan je gdje ima zločestih Terorista ? Gle sreče eno ih u Africi jadni "studenti" pametni stradaše , opet neprijatelj isti sad će pomioć stilči i tamo demoktacija da i sloboda..

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
07:29 29.12.2019.

Evo skupili se sve moji domaci Amerikanci veci Ameri od svih amera. Ameri mogu sa divljin plemenima ratovat, Sta vrjede nosaci aviona kad ih raketa pogodi. A kopneno ratovat sa rusima sanse im jedan naprema tisucu.Nisu trebali cackat mecku. Mislili Ameri doc na Krim daleko je Krim moji Amwri .Sad Rusi kontrpliraju cjelo Crno i Azovsko more.-U Azovsko imaju zabranu. Sad samo kmecanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.