Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavila statistička agencija
Povratak na članak

Rusija izgubila milijun ljudi u povijesnom padu broja stanovnika

Brojke smrtnih slučajeva povezanih s covidom-19, koje mjesečno objavljuje Rosstat, daleko su veće od brojki umrlih koje je objavila zasebna vladina web stranica posvećena praćenju pandemije u zemlji.

Komentari 5

Avatar Sidewinder
Sidewinder
12:16 29.01.2022.

Ako je to rekao Rosstat, agencija koje je pod Putinovim režimom, onda istina je daleko daleko gora... to znači da je Rusija izgubila realno oko 3-4 milijuna stanovnika. Rusija propada i dugoročno ju čeka raspad, razlog je isti kao uzrok zbog čega se raspao SSSR a to je sistem diktature i potemkinovih sela.

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:26 29.01.2022.

ako ste tolko zabrinuti za ruski natalitet, onda se brinite i o američkom. ono što se u americi poveća jest nejednakost, zbog woke gungule sposobni nestaju, na visoka mjesta uguravaju se nesposobni. dovoljno je pogledati na broj diplomanata u americi, i vidite da je njihova budućnost što se tiče tehnološkog napretka jako siva. dizanjem kine, indije, i drugih, amerika dobiva sve manje stranih studenata, a i većina njih se ipak vraća doma. lijepo je bilo vidjeti sliku pobjednika u matematici, amerikanci pobijedili, drugi kinezi. jedino po čemu ste ih mogli razlikovati na podiju su bile zastave ispod kojih su stajali. inače, obje ekipe 100% kinezi. ne bojte se vi za ruse, jadni oni koji se za njih brinu, ako ovi domaći medijski dušebrižnici. tekst sugerira da za 3 godine u rusiji neće biti živog čovjeka. i kakvi su to izrazi, režim?! pa gdje ćeš većeg režima u svijetu naći do američkog? zašto ameriku ne zovete režimom? ima sve elemente. normalna i zdrava demokraciija bi pažljivo pregledala sve biračke kutije, sav materijal, sve prijave, u vezi mogućih varanja, al amerika to nije napravila, jednostavno je proglasila sve optužbe lažnim, bez dokaza. ono malo što se zna govori da je sistemska greška u softveru omogućila da se svi glasovi pretaču na konto bidena. al vama rusija pa rusija. spavate a da na nju ne mislite? niste još shvatili da iza ove medijske agresija na ruse se nešto odvija što inače ne bi prošlo? budete se i vi jednom osvijestili. al kao i obično, kasno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.